Κατερίνα Καινούργιου: Τρυφερές στιγμές με τον γοητευτικό σύντροφό της σε νυχτερινό κέντρο! Φωτογραφίες

Είναι full in love και πλέον δεν έχουν κανένα λόγο να το κρύβουν! Η Κατερίνα Καινούργιου ζει έναν θυελλώδη έρωτα στο πλευρό του γοητευτικού Νάσου Αναστασόπουλου και έχει βρει στο πρόσωπό του τον άντρα που πάντα αναζητούσε. Έναν άντρα με φιλοδοξίες, να τον θαυμάζει και να στέκεται βράχος στο πλευρό της. Μπορεί το ζευγάρι να χωρίζεται από αρκετά χιλιόμετρα, μιας και ο 27χρονος Νάσος ζει μόνιμα στο Λονδίνο, όπου εργάζεται στον τομέα των οικονομικών, αλλά η απόσταση δεν έχει σταθεί ούτε για μια στιγμή εμπόδιο στη σχέση του. Τα Σαββατοκύριακα – που δεν έχει εκπομπή η Κατερίνα Καινούργιου – διοργανώνουν μικρές αποδράσεις στο εξωτερικό ή κάνουν βραδινές εξόδους στην Αθήνα.

Μετά τις μίνι ρομαντικές αποδράσεις τους στο Βέλγιο και στην Τουρκία, η Κατερίνα και ο Νάσος έμειναν στην Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου, το ερωτευμένο ζευγάρι διασκέδασε στο YTON και απόλαυσε από κοντά το φαντασμαγορικό show του Νίκου Βέρτη.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και “τσάκωσε” την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νάσο Αναστασόπουλο, σε άκρως τρυφερές στιγμές. Οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν είχαν μάτια παρά ο ένας για τον άλλον. Ο 27χρονος επιχειρηματίας δεν άφησε λεπτό από την αγκαλιά του την αγαπημένη του, ενώ υπήρχαν στιγμές που της ψιθύριζε γλυκόλογα στο αυτί της…

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More