Κατερίνα Καινούργιου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Είναι και πάλι ζευγάρι; Πέρασαν μαζί την Ημέρα των Ερωτευμένων

Κατερίνα Καινούργιου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Είναι και πάλι ζευγάρι; Πέρασαν μαζί την Ημέρα των Ερωτευμένων | tlife.gr

Προσπάθειες να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους κάνουν ο Βασίλης Σταθοκωστοπουλος και η Κατερίνα Καινούργιου και το τελευταίο διάστημα οι συναντήσεις τους όλο και αυξάνονται. Μετά το ταξίδι στο Λονδίνο, οι δυο τους βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο στο Μπουρνάζι, ενώ πέρασαν μαζί και την Ημέρα των Ερωτευμένων.

Ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ!” τους “τσάκωσε” μαζί έξω από το θέατρο Αλίκη, μετά το τέλος της παράστασης “Για όνομα” που παρακολούθησαν. Μάλιστα, άνθρωπος από το περιβάλλον τους ανέφερε πως ο Βασίλης και η Κατερίνα δεν περίμεναν να βρουν φωτογράφους έξω από το θέατρο και ξαφνιάστηκαν πολύ, καθώς προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση ανάμεσά τους.

Την ίδια στιγμή πηγή, αναφέρει πως ο γνωστός επιχειρηματίας “πολιορκεί” στενά την όμορφη Κατερίνα και πριν την έξοδό τους για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, της έστειλε 101 τριαντάφυλλα.

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

READ more