Κατερίνα Καινούργιου: Βόλτα στην Κηφισιά με άψογο στιλ! [pics]

Φέτος φαίνεται πως είναι η χρονιά της! Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έχει κάθε λόγο να χαμογελά, αφού τόσο η προσωπική όσο και η επαγγελματική ζωή της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο! Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται στην πιο δημιουργική φάση της, καθώς η καθημερινή δουλειά και η προσπάθεια – τόσο η δική της όσο και των συνεργατών της – έχουν αποδώσει καρπούς, με την εκπομπή της να σημειώνει πολύ καλά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης.

Τους τελευταίους μήνες η οικοδέσποινα της εκπομπής “Ευτυχείτε” έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Φίλιππου Τσαγκρίδη και η σχέση τους μέρα μέρα δυναμώνει! Η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, καθώς αυτή τη φορά θέλει να τη διαφυλάξει από τα Μέσα, όμως λάμπει από ευτυχία και αυτό φαίνεται!

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την γνωστή παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της βόλτας της στην Κηφισιά. Φορώντας ένα tropical μάξι φόρεμα σε μπλε απόχρωση και ένα ζευγάρι western boots η παρουσιάστρια μαγνήτισε τα βλέμματα με τα άψογο στιλ της.

Δες φωτογραφίες:

Papadakis press

Read More

And More