Κατερίνα Καινούργιου: Βραδινή έξοδος στο κέντρο της Αθήνας με chic εμφάνιση [pics]

Σε μία από τις πιο δημιουργικές φάσεις της βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου! Η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής “Ευτυχείτε” έχει κερδίσει για ακόμα μια σεζόν την αγάπη των τηλεθεατών, γεγονός που την χαροποιεί ιδιαίτερα, ενώ παράλληλα ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Οι δυο τους μπορεί να μην έχουν συμπληρώσει ακόμα ένα χρόνο κοινής πορείας, όμως έχουν μοιραστεί ήδη πολλές μοναδικές εμπειρίες!

Τι και αν στο παρελθόν η γνωστή παρουσιάστρια εκμεταλλευόταν τον ελεύθερο χρόνο της για να δώσει το παρών σε δημόσιες εμφανίσεις, πλέον κάνει σπάνια εμφανίσεις, καθώς προτιμά να περνά χαλαρά το χρόνο της μαζί με τους φίλους και τον σύντροφό της. Ωστόσο, αυτή τη φορά η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία εξαίρεση και βρέθηκε στο θέατρο Παλλάς, προκειμένου να παρακολουθήσει επί σκηνής τον ανεπανάληπτο Τάκη Ζαχαράτο.

Το “Ζω για σένα” είναι το πιο φαντασμαγορικό show της καριέρας του! Ο χαρισματικός performer γράφει τα κείμενα και πρωταγωνιστεί στην παράσταση, ένα θέαμα με τις περισσότερες μεταμορφώσεις και μιμήσεις που έχει κάνει ποτέ, όπου  καυτηριάζει με τον μοναδικό του τρόπο την κοινωνικοπολιτική και τηλεοπτική επικαιρότητα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Κατερίνα Καινούργιου τόσο κατά την είσοδό της στο θέατρο όσο και μετά το τέλος της παράστασης στο καμαρίνι του Τάκη Ζαχαράτου. Οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στο φακό.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More