Κατερίνα Καινούργιου VS Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μία μεγάλη κόντρα μόλις ξεκίνησε!

Κατερίνα Καινούργιου VS Σταματίνας Τσιμτσιλή! Μία νέα μεγάλη κόντρα μόλις ξεκινά… Μία κόντρα η οποία να είσαι σίγουρη λατρεμένη πως θα φτάσει μέχρι τέλους. Μία σκληρή κόντρα με τις δύο παρουσιάστριες να είναι πραγματικά στα… κάγκελα και αποφασισμένες η κάθε μία να δώσει σκληρή μάχη, προκειμένου να υπερασπίσει τα κεκτημένα της.

Θυμάσε λατρεμένη το τραγουδάκι της δεκαετίας του ΄90 που έλεγε “ξανθές, μελαχρινές, όλες καλές”; Ε, αυτό ακριβώς ισχύει και για την πρωινή, καθημερινή ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης! Από εκεί που όλοι είχαμε πεισθεί πως οι τηλεθεατές σε ότι έχει να κάνει με την… πουρνό-πουρνό ψυχαγωγία τους ήταν λάτρεις του… μελαχρινού, αίφνης οι τηλεοπτικές προτιμήσεις τείνουν να αλλάξουν! Ναι, ναι, γιατί από την άλλη μεριά, σαν το… ξανθό δεν έχει!

Τι εννοώ τόση ώρα; Εννοώ πως από εκεί που η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το “Happy Day” της σάρωνε καθημερινά στους πίνακες τηλεθέασης, αφήνοντας πίσω όλους τους τηλεοπτικούς της αντιπάλους, τον τελευταίο καιρό στην… τηλεοπτική κούρσα μπήκε δυναμικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου με τον “Καφέ” της μπορεί φέτος να πέρασε από… σαράντα κύματα και να δοκιμάστηκε σκληρά, όμως, τελικά τα κατάφερε. Τα κατάφερε να αναπτύξει την δυναμική εκείνη που χρειάζεται, για να μπορέσει μέχρι και να… απειλήσει στους πίνακες τηλεθέασης την Σταματίνα.

Ο αρχισυντάκτης της εκπομπής Θέμης Μάλλης, δεν σταμάτησε στιγμή να πειραματίζεται και να ψάχνεται και τελικά τα κατάφερε. Άλλωστε, πάντα ο επιμένων νικά! Ο Θέμης ,λοιπόν, για ακόμα μία φορά κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό στοίχημα και να στήσει μία εκπομπή που να κάνει αίσθηση.

Όσο για την Κατερίνα; Θαρρώ πως φέτος έχει προσπαθήσει πιο σκληρά από ποτέ. Έχει κοπιάσει πραγματικά, χωρίς να εστιάζει το ενδιαφέρον της μόνο στην εμφάνισή της και στα πλάνα του σκηνοθέτη. Και αυτό φαίνεται…

Η Κατερίνα μοιάζει σιγά-σιγά να ωριμάζει και να κατανοεί τα λάθη του παρελθόντος και το κυριότερο; Ξέρει να ακούει… Να ακούει και τον αρχισυντάκτη της, αλλά και όλους όσους έχουν κάτι να της πουν και θέλουν το καλό της.

Και για του λόγου το αληθές; Χαρακτηριστικά σας αναφέρω το πως ακριβώς τερμάτισαν την Παρασκευή το πρωί οι δύο εκπομπές. Το “Happy Day” ,λοιπόν, έκλεισε την περασμένη εβδομάδα, καταγράφοντας κατά μέσο όρο 13,9% στο σύνολο και 17,3% στα νεανικά κοινά.

Από την άλλη μεριά ο “Καφές” της Κατερίνας “φούσκωσε” μέχρι το 11,2% στο σύνολο και 12,7% στα νεανικά κοινά.

Γι΄ αυτό σου λέω λατρεμένη πως μία νέα τηλεοπτική κόντρα μόλις ξεκίνησε και σου το υπογράφω θα φτάσει μέχρι τέλους!

Read More

And More