Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν μπορώ να μπω στο πατρικό μου, πέρασα πολύ δύσκολα»

Στην απώλεια των γονιών της και το πόσο πολύ της έχει στοιχίσει όλο αυτό, μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου στη Σίσσυ Χρηστίδου χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Όλα μου ήταν δύσκολα. Τίποτα δεν ήταν εύκολο. Βέβαια, ο χαμός της μητέρας μου ήταν ένα γεγονός που δε μπορώ καν να περιγράψω. Είναι κάτι που, για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω έρθει ακόμα σε συμφωνία. Όταν πηγαίνω κάπου ή συμβαίνει κάτι λέω, “θα πάρω τηλέφωνο τη μαμά μου να της το πω”. Χωρίς πραγματικά να έχω μέσα μου την αίσθηση ότι η μαμά μου δεν υπάρχει.

Δεν έχω σβήσει ούτε τον αριθμό της μαμάς μου, ούτε του μπαμπά μου από τις γρήγορες κλήσεις του κινητού μου. Οπότε, κάθε φορά που το ανοίγω για να πάρω τον Κρατερό, βλέπω πάντα τις επαφές τους εκεί. Είναι σαν να είναι μαζί μου συνέχεια. Αυτό είναι κάτι που δεν έχω μπορέσει να ξεπεράσω» ανέφερε με τρεμάμενη φωνή η Κατερίνα Καραβάτου.

«Δε μπορώ να πάω να μείνω στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη. Την τελευταία φορά που ανέβηκα, έμεινα σε ξενοδοχείο. Μου κόστισε αυτό, που δε μπόρεσα να μπω μέσα στο σπίτι μου… Δε μπορώ να μπω καν μέσα στο σπίτι μου… Μετά από έναν χρόνο που πέρασα πολύ δύσκολα, που είχαν πέσει όλα πάνω στο κεφάλι μου μαζεμένα, είπα μήπως πρέπει να το κάνω πιο χαλαρά, αφού δε μπορώ δε θα το πιέσω» πρόσθεσε σε άλλο σημείο η Κατερίνα Καραβάτου.

Read More

And More