Κατερίνα Καραβάτου: Επισκέπτεται την μητέρα της, φορώντας μάσκα!

Τα κρούσματα κορονοϊού αυξάνονται και η χρήση της μάσκας προστασίας έχει γίνει πια απαραίτητο καθημερινό αξεσουάρ όλων μας, κυρίως στους κλειστούς εσωτερικούς χώρου. Έτσι, και η Κατερίνα Καραβάτου θέλοντας να προστατεύσει την μητέρα της, την επισκέπτεται φορώντας μάσκα.

Η γνωστή παρουσιάστρια που βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει η μητέρα της Κική δεν χορταίνει να περνά χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα και φυσικά με την μητέρα της στην οποία έχει και μεγάλη αδυναμία. Ωστόσο, παίρνει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

«Εγώ έτσι καταλαβαίνω πως πρέπει να προστατέψω, να φροντίσω και να κάνω παρέα στη μαμά μου. Φορώντας τη μάσκα μου και διαβάζοντας μας, αυτά που μας αρέσουν. Ελπίζω σε μια καλή μέρα για όλους μας – να είστε γεροί και δυνατοί», έγραψε στο Instagram η Κατερίνα Καραβάτου και ανέβασε μια φωτογραφία όπου φορώντας μάσκα διαβάζει το αγαπημένο της βιβλίο παρά με την μητέρα της.

Αξίζει να αναφέρουμε, βέβαια, πως η κυρία Κική το περασμένο καλοκαίρι είχε περάσει μια περιπέτεια υγείας και είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, γεγονός που την κατατάσσει στις ευπαθείς ομάδες. Αυτός είναι πιθανότητα και ο λόγος που η Κατερίνα Καραβάτου είναι ιδιαίτερα προστατευτική με την μητέρα της.

Read More

And More