Κατερίνα Καραβάτου: Φωτογραφίζει τον γιο της Αρίωνα σε ώρα παιχνιδιού

Η Κατερίνα Καραβάτου ξεκίνησε τη φετινή σεζόν έχοντας περισσότερο χρόνο για τα παιδιά της, αλλά και τις αγαπημένες τους οικογενειακές δραστηριότητες.

Η παρουσιάστρια μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Mega έμεινε εκτός τηλεόρασης, αν και τα δημοσιεύματα την θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Μέχρι τότε, η Κατερίνα Καραβάτου περνά τον περισσότερο χρόνο της ημέρας δίπλα στην μεγάλη της κόρη, Αέλια αλλά και στον μικρό της γιο, Αρίωνα.

Το απόγευμα της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου η παρουσιάστρια ανέβασε στο instagram στιγμιότυπο με τον μικρό της γιο να παίζει με τα αγαπημένου επιτραπέζια μαζί με την παρέα του.

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο Mega και στο «Night Out» η Κατερίνα Καραβάτου είχε μιλήσει για τις σχέσεις της με τον Κρατερό Κατσούλη μετά τον χωρισμό του.

«Έχουμε βρει τις ισορροπίες μας. Τα παιδιά είναι και θα είναι προτεραιότητα, έτσι ήταν και πριν και έτσι θα συνεχίσει. Νομίζω πως αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας (οι γονείς) αλλά αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μετά πως να βάζουμε πρώτα τα παιδιά μας, χωρίς να έχουμε κάνει τον αντίστοιχο κόπο για εμένα και εκείνον, πώς θα γίνει;» είχε αναφέρει η Κατερίνα Καραβάτου.

 

Read More

And More