Κατερίνα Καραβάτου: Η φωτογραφία από τον γάμο της μητέρας της 40 ημέρες μετά τον θάνατό της

Η Κατερίνα Καραβάτου πρόσφατα βίωσε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της για την οποία και ενημερώθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια του Mega “έχασε” τη μητέρα της, ενώ επέλεξε να πενθήσει κρατώντας τη σιωπή της. Η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε στο πόστο της και στο πλατό της εκπομπής της.

«Οι πρώτες αυτές στιγμές για μένα είναι αρκετά αμήχανες, ελπίζω να το καταλαβαίνετε όλοι.  Έχει αλλάξει η ζωή μου δραματικά, ριζικά. Απόλυτα. Οπότε είμαι σε αυτή την κατάσταση. Αισθάνομαι όμως πολύ τυχερή γιατί μπόρεσα να έχω τη μαμά μου δίπλα μου μέχρι και το προηγούμενο Σάββατο περίπου τέτοια ώρα. Το λέω έτσι γιατί η μητέρα μου έχασε τη μαμά της όταν ήταν πέντε χρονών», είχε αναφέρει η Κατερίνα Καραβάτου στις πρώτες της δηλώσεις για τον θάνατο της μητέρας της.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο πατρικό της στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη συμπλήρωση των 40 ημερών από τον θάνατο της μητέρας της. Η Κατερίνα Καραβάτου ανέβασε στο instagram τη φωτογραφία από την ημέρα γάμου των γονιών της, αλλά και μια σειρά από οικογενειακές φωτογραφίες…

 

Read More

And More