Κατερίνα Καραβάτου: Η φωτογραφία και το συγκινητικό μήνυμα για τα γενέθλια του γιου της!

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα για την οικογένεια της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, αφού ο γιος του ζευγαριού, Αρίωνας, έχει τα γενέθλιά του και “κλείνει” τέσσερα χρόνια ζωής.

Το πρωί της Δευτέρας, λοιπόν, λίγο πριν βγει στον αέρα η εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” , η ξανθιά παρουσιάστρια θέλησε να ευχηθεί και διαδικτυακά «χρόνια πολλά» στον μικρό της πρίγκιπα.

Έτσι, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία που είχε βγάλει τον γιο της μέσα στο μαιευτήριο, λίγο μετά τον τοκετό, την οποία συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό και συγκινητικό μήνυμα.

«Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που έβγαλα τον Αρίωνα, όταν γεννήθηκε – τέσσερα χρόνια πριν. Λόγω μεγάλης συγκίνησης δεν μπορώ να γράψω πολλά, παρά μόνο πως έπρεπε να ‘ρθεις αγάπη μου γιατί κάνεις τη ζωή να γεμίζει χρώματα και να ξέρεις πως κάθε φορά που με αγκαλιάζεις, με φιλάς και μου λες “σ´ αγαπώ μαμά μου” , σπάει η καρδιά μου. Κυριολεκτικά. Δεν ξέρω που θα φτάσει όλο αυτό…. Χρόνια σου πολλά ιππότη – κυνηγέ μου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More