Κατερίνα Καραβάτου: Η φωτογραφία με την Αέλια και το συγκινητικό μήνυμα για την μητέρα της!

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι και εκείνη συγκλονισμένη από τις πρωτόγνωρες στιγμές που ζει η Ελλάδα, τις τελευταίες εβδομάδες, με την εξάπλωση του κορονοϊού. Η ίδια αλλά και ο σύζυγός της Κρατερός Κατσούλης, με ψυχραιμία και αισιοδοξία συνεχίζουν να πηγαίνουν στην εργασία τους και να μας παρουσιάζουν κάθε πρωί ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει τη μητέρα της στην Θεσσαλονίκη και όπως καταλαβαίνεις δεν μπορεί να ταξιδέψει για να την δει, μιας και εκείνη βρίσκεται στις ευπαθείς ομάδες, λόγω ηλικίας. Η Κατερίνα Καραβάτου δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία της κόρης της Αέλιας στο Instagram και συγκίνησε με τα λόγια της για την πολυαγαπημένη της μαμά.

«Είναι η Αέλια, μικρή, στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού στη Θεσσαλονίκη. Τότε ο παππούς ήταν ακόμη εκεί και η γιαγιά της είπε πως όταν ήμουν μικρή, μου έβαζε κεράσια στα αυτιά μου. Και η Αέλια είπε: θέλω κι εγώ!! Και η γιαγιά της τα έβαλε. Και ήταν μια κούκλα. Και παρόλο που ήταν μια πολύ δύσκολη εποχή για όλους μας, εμείς χαμογελάσαμε κι αισθανθήκαμε όμορφα. Θα περιμένουμε τα κεράσια, να τα βάλουμε και πάλι στα αυτάκια μας ή μάλλον θα περιμένουμε να μας τα βάλει η γιαγιά όταν θα πάμε να τη βρούμε και πάλι στη Θεσσαλονίκη» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου στα social media.

Read More

And More