Κατερίνα Καραβάτου: Η κόρη της Αέλια στην πρώτη της σχολική εκδρομή

Ευτυχισμένη μητέρα η Κατερίνα Καραβάτου η οποία συχνά μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τα παιδιά της, Αέλια και Αριώνα.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής 3 Ιουνίου η Κατερίνα Καραβάτου συνόδευσε την κόρη της μέχρι το σχολείο της προκειμένου να ξεκινήσει για  την πρώτη της σχολική εκδρομή.

Πρώτη σχολική εκδρομή, So Excited” έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου στην selfie φωτογραφία από το αυτοκίνητο με την κόρη της, Αέλια.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η παρουσιάστρια του Mega μοιράστηκε άλλο ένα στιγμιότυπο από την ώρα παιχνιδιού με τα παιδιά της.

Πρόσφατα η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Night Out όπου και αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Κρατερό Κατσούλη.

«Έχουμε βρει τις ισορροπίες μας. Τα παιδιά είναι και θα είναι προτεραιότητα, έτσι ήταν και πριν και έτσι θα συνεχίσει. Νομίζω πως αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας (οι γονείς) αλλά αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μετά πως να βάζουμε πρώτα τα παιδιά μας, χωρίς να έχουμε κάνει τον αντίστοιχο κόπο για εμένα και εκείνον, πώς θα γίνει;» είχε αναφέρει η Κατερίνα Καραβάτου.

 

Read More

And More