Κατερίνα Καραβάτου: Ξεκίνησε τις διακοπές της – Με ποιον γνωστό παρουσιαστή βρίσκεται;

Η Κατερίνα Καραβάτου λίγες ημέρες μετά το φινάλε της εκπομπής της στο Star, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της. Η ξανθιά παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της “Φωλιάς των ΚουΚου“, μη ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους, αφού φέτος ήταν η τελευταία χρονιά της στο σταθμό.

Μετά από μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν έφτασε η στιγμή για την Κατερίνα Καραβάτου, που θα ξεκουραστεί και θα χαρεί τη συντροφιά των αγαπημένων προσώπων της. 

Η γνωστή παρουσιάστρια, αν και διαθέτει τον δικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν τροφοδοτεί συνεχώς το προφίλ της με υλικό από την καθημερινότητά της, αφού προτιμά να κρατάει χαμηλούς τόνους. Ωστόσο, εν μέσω των καλοκαιρινών διακοπών της, η Κατερίνα Καραβάτου αποφάσισε να μας αποκαλύψει με ποιον παρουσιαστή περνά αυτές τις ημέρες.

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, η ίδια πόζαρε στο πλευρό του Φώτη Σεργουλόπουλου, γράφοντας: “Για ακόμη μια φορά”. Οι δυο τους συνδέονται από μια δυνατή φιλία, έτσι δεν θα γινόταν να μην περάσουν μαζί και ένα μέρος των διακοπών τους. 

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More