Κατερίνα Καραβάτου: Ο γιος της πήγε πρώτη μέρα στο προνήπιο! Η φωτογραφία και το μήνυμα της παρουσιάστριας

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα για την οικογένεια της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, αφού ο γιος τους, Αρίωνας, ξεκίνησε την καινούρια του σχολική χρονιά, στα προνήπια.

Νωρίς το πρωί, λοιπόν, η παρουσιάστρια του STAR τον ξύπνησε, τον έντυσε και τον συνόδευσε μέχρι το σχολικό. Λίγο πριν τον αποχωριστεί, μάλιστα, δεν δίστασε να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί του και να την μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Η Κατερίνα τον κρατά στην αγκαλιά της, έχοντας στον ώμο της την τσάντα του, εκείνος την κρατά σφιχτά κι εμείς… λιώνουμε!

“Κάπως νυσταγμένος αλλά πολύ, πάρα πολύ ενθουσιασμένος ξεκινά σήμερα ο Αρίωνας την καινούρια του σχολική χρονιά, στα προνήπια. Δεν ήθελα να τον αφήσω από την αγκαλιά μου, όμως κατάφερα να του στρώσω το πουκάμισο του, να του ψιθυρίσω τις ευχές μου και τον άφησα να απολαύσει τα ωραία που ελπίζω να ζήσει, με υγεία και χαρά. Το ίδιο εύχομαι και σε όλους εσάς. Καλό μας μήνα!” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More