Κατερίνα Καραβάτου: Οι διακοπές στην Άνδρο συνεχίζονται – Ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά της

Οι διακοπές στην Άνδρο συνεχίζονται για την Κατερίνα Καραβάτου και τα παιδιά της, Αέλια και Αρίωνα. Η γνωστή παρουσιάστρια επισκέφτηκε γι’ ακόμα μια φορά το αγαπημένο της κυκλαδίτικο νησί, αφού εκεί καταφέρνει κάθε καλοκαίρι να ηρεμεί και να ζει ξέγνοιαστες στιγμές, δημιουργώντας έτσι τις πιο όμορφες αναμνήσεις, που τη συντροφεύουν τον χειμώνα.

Η Κατερίνα Καραβάτου έχει αφήσει στο παρελθόν τη δύσκολη χρονιά που πέρασε και τώρα σχεδιάζει με χαμόγελο τα επόμενα βήματά της. Βέβαια, προτεραιότητά της την παρούσα στιγμή είναι να απολαύσει το καλοκαίρι και να ξεκουραστεί τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Μπορεί οι ημέρες της στο νησί να είναι γεμάτες από βουτιές και βόλτες στα σοκάκια, ωστόσο η ίδια βρίσκει χρόνο να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους της. Αν και τους τελευταίους μήνες απείχε από την ενεργή χρήση των social media, πλέον η Κατερίνα Καραβάτου έχει επιστρέψει δυναμικά. 

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η ξανθιά παρουσιάστρια μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα με τα παιδιά και τις φίλες της από την παραλία, ταξιδεύοντάς μας για λίγο εκεί.

Δες τα στιγμιότυπα:

 

Read More

And More