Κατερίνα Καραβάτου: Οι ξεχωριστές φωτογραφίες με τον γιο της στις διακοπές τους

Τις καλοκαιρινές διακοπές τους συνεχίζουν να απολαμβάνουν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Οι  παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του Star “Στην φωλιά των ΚουΚου” χαίρονται τις ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τα παιδιά τους, την 9χρονη Αέλια και τον 4χρονο Αρίωνα.

Τακτικά, οι δυο τους μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους τους στο Instagram στιγμιότυπα από τις διακοπές τους δείχνοντάς μας πώς κυλούν οι μέρες τους χωρίς άγχη και υποχρεώσεις. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Κατερίνα Καραβάτου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μερικές φωτογραφίες με πρωταγωνιστή τον γιο της.

Όπως αποκάλυψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, η ίδια προσπάθησε να απαθανατίσει το γιο της, όμως εκείνος αρνούνταν με αποτέλεσμα… τις παρακάτω φωτογραφίες. “Είναι κι εσάς τα παιδάκια σας η περίπτωση που όταν λες: «μωρό μου, κάτσε να σε βγάλω μια φωτογραφία», απλώς κάνουν τα πάντα για να μη βγει?! (Και κάπως έτσι βγαίνουν πάντα οι πιο αστείες και οι πιο χαριτωμένες…)”, σχολίασε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Δες φωτογραφίες:

Η Κατερίνα Καραβάτου δεν σταματά να απαθανατίζει τον γιο της!

Read More

And More