Κατερίνα Καραβάτου: Στηρίζει τον Κρατερό Κατσούλη σε κάθε του βήμα! [pics]

Κατερίνα Καραβάτου: Στηρίζει τον Κρατερό Κατσούλη σε κάθε του βήμα! [pics] | tlife.gr

Μαζί στη ζωή, μαζί και στη δουλειά είναι η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Το αγαπημένο ζευγάρι της τηλεόρασης φέτος βρίσκεται και πάλι κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη και παρουσιάζει κάθε πρωί την εκπομπή «Στη φωλιά του Κου Κου» στο Star. Την ίδια στιγμή, όμως, ο Κρατερός Κατσούλης κάνει και πρεμιέρα με την παράσταση «Όταν σβήνουν τα φώτα» του Τζακ Σάρκεϋ.

Η πρεμιέρα του ξεκαρδιστικού μυστηρίου που σκηνοθετεί ο Βασίλης Θωμόπουλος έγινε το βράδυ της Παρασκευής στο θέατρο Πειραιώς 131 με τους πρωταγωνιστές να μας παρασύρουν σε ένα γαϊτανάκι παρεξηγήσεων και ανατροπών. Και φυσικά, από τις πρώτες θέσεις δεν έλειπε και η Κατερίνα Καραβάτου με την παρέα της: τον Νίκο Μουτσινά, την Κατερίνα Καραβάτου και πολλούς ακόμη, που απόλαυσαν την παράσταση και χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα στους πρωταγωνιστές.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Μια καταιγίδα! Τα φώτα σβήνουν ξαφνικά! Μια κραυγή ακούγεται στο σκοτάδι! Ένας πυροβολισμός! Τα φώτα ανάβουν! Μια άγνωστη με τα εσώρουχα στέκει πάνω από τον νεκρό κρατώντας ένα ματωμένο στιλέτο!

Ο Επιθεωρητής εξετάζει το πτώμα «Μα αυτός έχει στραγγαλιστεί!»

Αυτή είναι μόνο η αρχή ενός από τα πιο ξεκαρδιστικά μυστήρια φόνου που έχουν ποτέ ανέβει στη σκηνή. Κάθε στοιχείο αποτελεί μια αποκάλυψη και η υπόθεση περιπλέκεται όλο και πιο πολύ. Η λύση του μυστηρίου οδηγεί στο πιο παράξενο κίνητρο που έχει ποτέ κανείς φανταστεί.

Κωμωδία εκρηκτική , χωρίς ανάσα από έκπληξη και γέλιο!

Παίζουν

Μαριάννα Τουμασάτου, Κρατερός Κατσούλης, Μάριος Αθανασίου, Μαρία Κωνσταντάκη, Βασίλης Ευταξόπουλος, Τζένη Διαγούπη, Πηνελόπη Πλάκα, Ματίνα Νικολάου, Φραγκίσκος Γιάννης, Εύη Δαέλη, Νίνα Έππα

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, ndp

Κράτα το

READ more