Κατερίνα Καραβάτου : “To “Big Brother” ήταν μονόδρομος για την Ρούλα” !

Ακόμα μία συνέντευξη έδωσε η Κατερίνα Καραβάτου και εννοείται πως μίλησε και για το “Κους-Κους” και για τα …εσο-καναλικά της και για τα ριάλιτι, αλλά και για την πολυαγαπημένη της Ρούλα Κορομηλά , η οποία να σας θυμίσουμε πως έχει και την γενική επιμέλεια του “Κους-Κους” !

Τι είπε η Κατερίνα για τα ριάλιτι ;
«Αντίστοιχη επικριτική στάση είχε δεχθεί το Big Brother και όταν είχε πρωτοέρθει στην Ελλάδα. Από τότε όλα τα κανάλια έχουν κάνει ριάλιτι όλων των ειδών. Ετοιμάζονται μάλιστα να βγάλουν στον αέρα και ένα ακόμη πιο σκληρό (σ.σ. εννοεί το U-man του Mega). Εγώ ένα ξέρω, πως η δύναμη του τηλεθεατή είναι μεγάλη. Αν θέλει κάτι, το βλέπει, αν όχι κάνει ζάπινγκ”.

Οσο για το τι είπε για την Ρούλα ;
“…Επίσης η Ρούλα Κορομηλά τη βρίσκω εξαιρετική στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το ζωντανό της Κυριακής,” , ενώ σχολίασε επίσης και την απόφασή της να παρουσιάσει το Big Brother έπειτα από την επιτυχία του Greek Idol:

«Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους της αλλά ξέρω ότι η ίδια σκέφτηκε σοβαρά αυτό που της ζήτησε ο σταθμός. Γνωρίζω όμως ότι ήταν μονόδρομος για εκείνη. Και σαν σωστή επαγγελματίας το ανέλαβε».

Read More

And More