Κατερίνα Καραβάτου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τη χριστουγεννιάτικη απόδραση στο Λονδίνο με τα παιδιά της

Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου η Κατερίνα Καραβάτου επέλεξε να κάνει μια χριστουγεννιάτικη απόδραση μαζί με την κόρη της και τον γιο της.

Η φετινή χρονιά ήταν μια ανάμεικτη χρονιά για την παρουσιάστρια, με τα πάνω της και τα κάτω της, για αυτό θέλησε να ολοκληρώσει το έτος με τις πιο όμορφες αναμνήσεις, πλάι στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Κατερίνα Καραβάτου λοιπόν, επέλεξε το Λονδίνο για να χαλαρώσει και να φορτώσει τις μπαταρίες της.  Η πρωτεύουσα της Βρεατνίας έχει φορέσει τα γιορτινά της εδώ και καιρό και έχει πλημμυρίσει με κόσμο, αφού είναι ένας από τους πιο δημοφιλής προορισμούς για τις γιορτές των Χριστουγέννων. 

Η Κατερίνα Καραβάτου μαζί με την Αέλια και τον Αρίωνα περπάτησαν στους πολυσύχναστους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας, επισκέφθηκαν πολλά από τα μουσεία τους έκαναν τα ψώνια τους και φωτογραφήθηκαν με φόντο τα εντυπωσιακά αξιοθέατα της πόλης.

Η Κατερίνα Καραβάτου μοιράστηκε και σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τα οποία μας έδωσε μια μικρή γεύση από την καθημερινότητά τους στο Λονδίνο. Όπως θα δεις και οι τρεις τους… ξετρελάθηκαν!

 

Read More

And More