Κατερίνα Λάσπα: Η πιο ερωτική φωτογραφία με τον σύζυγό της στο ηλιοβασίλεμα!

Γνωρίστηκαν πριν 10 χρόνια στη Μύκονο και από τότε είναι αχώριστοι! Η Κατερίνα Λάσπα και ο σύζυγός της Νεκτάριος Νικολόπουλος συνεχίζουν το καλοκαίρι τους και περνάνε υπέροχα!

Το ζευγάρι που δεν έχει κρύψει σε συνέντευξή του ότι έχει περάσει και κρίσεις στο γάμο του είναι ερωτευμένο κι ευτυχισμένο όσο ποτέ! Η Κατερίνα έχει πει για τη σχέση της με τον σύζυγό της στο περιοδικό Υou για το ποιος από τους δυο υποχωρεί σε ένα καυγά: ” Εγώ. Δεν έχω υπομονή και δεν κάνω πίσω για κανέναν παρά μόνο για τον Νεκτάριο, αλλά σε αυτήν την σχέση είμαι η μόνη που ξέρω πως ένας από τους δύο πρέπει να κάνει ησυχία. Την επόμενη μπορεί να πω αυτό που θέλω αλλά όχι εκείνη τη στιγμή, γιατί θα γίνει η έκρηξη… Θέλω να λύνω τα προβλήματα όταν προκύπτουν, ο Νεκτάριος μπορεί να τα βάλει κάτω από το χάλι, να τα προσπεράσει… Εγώ αν δε λυθεί κάτι δεν το ξεχνάω, εκείνος πάλι το θεωρεί περιττό. Περνάμε συνέχεια κρίσεις στο γάμο μας».

Χθες η Κατερίνα και ο Νεκτάριος απόλαυσαν το μπάνιο τους σε ένα… μυστικό μέρος όπως δήλωσαν και η φωτογραφία τα λέει όλα!


#keepup #smile #life #joy #motivation #familylove #sunset #secretparadise #soulmates #realpic

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Laspa Katerina (@cat_laspa) στις

Read More

And More