Κατερίνα Λάσπα – Νεκτάριος Νικολόπουλος: Το άλμπουμ της βάπτισης της κόρης τους Ανδριανή![pics]

Την δεύτερη κορούλα τους βάφτισαν η Κατερίνα Λάσπα και Νεκτάριος Νικολόπουλος στον Ιερό Ναό Παναγίας Γοργοεπηκόου και Αγίου Ελευθερίου στην Αθήνα. Καλεσμένοι ήταν λίγοι και καλοί αφού το μυστήριο έγινε σε στενό κύκλο. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο πριν από 15 μήνες την δεύτερη της κόρη στην οποία έδωσαν το όνομα Ανδριανή, που είναι το όνομα του αγαπημένου νονού της Κατερίνας.

Νονά της μικρής Ανδριανής είναι η Αγνή Αλμπανοπούλου που είναι χρόνια στενή φίλη της Κατερίνας. Η Αγνή Αλμπανοπούλου είναι δερματολόγος – αισθητικός και λατρεύει την βαφτιστήρα της, Ανδριανή.

Βέβαια την μεγαλύτερη ευτυχία την είχε η μεγαλύτερη κόρη της παρουσιάστριας, η Σάρρα η οποία φόρεσε ίδιο φόρεμα με το βαφτιστικό  φόρεμα της αδερφής της.

Η Κατερίνα φορούσε ένα μαύρο chic φόρεμα μέχρι το γόνατο, μαύρες γόβες και είχε πιασμένα τα μαλλιά της, ενώ ο Νεκτάριος ήταν ντυμένος στα λευκά. Η χαρούμενη μαμά είχε συνέχεια στην αγκαλιά της την μικρή Ανδριανή,ενώ ο Νεκτάριος κρατούσε την μεγαλύτερη τους κόρη Σάρρα.

Το ζευγάρι επιφύλασσε  και μια όμορφη έκπληξη στους καλεσμένους του, αφού ξαφνικά εμφανίστηκαν όργανα και έπαιξαν στην βάφτιση της κόρης του.

Σε αυτή την σημαντική μέρα της ζωής τους δεν θα μπορούσαν να λείπουν από δίπλα τους οι αγαπημένοι τους φίλοι αλλά και οι συγγενείς. Μερικοί από αυτούς ήταν ο Αντώνης Σρόιτερ με την Ιωάννα Μπούκη και τις δύο κόρες τους αλλά και ο Παύλος Γιαβής με την Θέλξη.

Αντώνης Σρόιτερ, Ιωάννα Μπούκη, Κατερίνα Λάσπα

Ο Παύλος Γιαβής με την Θέλξη

Οι μπομπονιέρες της μικρής Ανδριανής

Το Tlife εύχεται στο ζευγάρι να τους ζήσει, να είναι γερή και να την καμαρώσουν όπως ποθούν.

Φωτογραφίες /NDP

Read More

And More