Κατερίνα Λάσπα: Πώς ανακοίνωσε στο σύζυγό της την αναπάντεχη εγκυμοσύνη της

Η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος περιμένουν με αγωνία να σφίξουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδάκι τους που αναμένεται να έρθει στον κόσμο μέχρι τα τέλη Μαίου. Το ζευγάρι έχει ήδη μια κόρη, τη Σάρρα, 6 ετών, η οποία είναι ενθουσιασμένη που θα αποκτήσει αδελφούλα. Όπως λέει η 7 μηνών εγκυμονούσα Κατερίνα Λάσπα για το σύζυγό της, επιχειρηματία Νεκτάριο Νικολόπουλο «Ο Νεκτάριος αν υπήρχε δυνατότητα με το που βγήκα από το μαιευτήριο κρατώντας τη Σάρα να ξαναμπώ με νέο μωρό θα το είχε κάνει. Ήθελε πολύ κι άλλο παιδί, μάλιστα αμέσως. Αλλά εγώ τα δύο πρώτα χρόνια μετά τη Σάρα δεν το σκεφτόμουν. Όχι πως με ταλαιπώρησε, ήταν πολύ εύκολο παιδάκι και ήμουν και από τις τυχερές που είχαν και βοήθεια, αλλά δεν ήμουν έτοιμη να ξαναμπώ στη διαδικασία. Στη συνέχεια, όμως, υπήρχε η επιθυμία, περισσότερο γιατί συνειδητοποιούσα πόσο σημαντικό είναι για τη Σάρα να έχει αδελφάκι, είναι μια σχέση ζωής διαφορετική από αυτή που έχεις με τους γονείς σου. Αν, λοιπόν, ερχόταν θα ήταν ευλογία και χαρά. Ούτε το προσπαθήσαμε, ούτε το προγραμματίσαμε.

Έτσι κι αλλιώς τα μεγάλα διαστήματα που λείπει ο Νεκτάριος δεν επιτρέπουν μια φυσιολογική ροή καθημερινότητας, ούτε οι ωραίες τρυφερές μας στιγμές μπορούν να είναι συστηματικές, έτσι ήταν λίγο ανέκδοτο όταν συνειδητοποίησα πως είμαι έγκυος. Ξαφνιάστηκα, από την άποψη πως έχω κοντά μου πολλά ζευγάρια νεαρής ηλικίας, πανέμορφα πλάσματα, που κάποια έχουν ξοδέψει μια περιουσία για να κάνουν ένα παιδάκι και δεν τους έρχεται αυτό το δώρο στη ζωή. Και σε μας ήρθε έτσι ξαφνικά, μια που συναντηθήκαμε, μια που ήρθε, και δεν ήμαστε και 20 χρονών. Είμαστε 42 και οι πιθανότητες με τα χρόνια μειώνονται».

Μάλιστα, ο σύζυγός της έλειπε στο Μαϊάμι (σ.σ. είναι συνιδιοκτήτης του restaurant bar Boho στο Coconut Grove), έτσι του το ανακοίνωσε τηλεφωνικά. «Γελούσα πολύ όταν πήρα τον Νεκτάριο με βιντεοκλήση και του έδειξα το τεστ εγκυμοσύνης. Για πολύ καιρό έβγαζε μόνο ήχους ενθουσιασμού, δεν έκανε ολόκληρη πρόταση. Βλέπεις περίμενε κι αυτός το δεύτερο αδελφάκι του! Τα παιδιά που κάνουμε, όπως καταλαβαίνεις, είναι τα… αδελφάκια του Νεκτάριου, με το καλό λοιπόν φέτος το καλοκαίρι θα έχω τρία παιδιά».

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More