Κατερίνα Λαζαρίδου: Ποια είναι η νικήτρια του X-Factor που την είχαμε δει στο The Voice και στο Tik Tok

Η Κατερίνα Λαζαρίδου η μεγάλη νικήτρια του X-Factor Greece 2022.

Το βράδυ της Κυριακής 10 Ιουλίου το talent show του Mega έριξε αυλαία με τον μεγάλο τελικό και τους πέντε φιναλίστ. Η Κατερίνα Λαζαρίδου από το team του Χρήστου Μάστορα ήταν εκείνη η οποία βρέθηκε στην πρώτη θέση κερδίζοντας το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ.

«Πριν από λίγους μήνες, τραγουδούσα μπροστά στην οθόνη του κινητού μου και έκλαιγα γιατι πίστευα ότι δεν θα κάνω τίποτα στη μουσική και σε αυτό τον χώρο. Σήμερα είμαι εδώ και το σηκώσαμε μαζί. Σας ευχαριστώ όλους», ήταν τα λόγια της Κατερίνας Λαζαρίδου.

Κατερίνα Λαζαρίδου – Βιογραφικό

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, είχε δείξει από μικρή την κλίση της στη μουσική με την οποία ασχολήθηκε από τα παιδικά της χρόνια.

«Όταν πήγα νηπιαγωγείο, εκεί άρχισα να καταλαβαίνω λίγο τι μου γίνεται, γιατί πιο πριν δεν θυμάμαι πολλά. Άρχισα να παίζω λίγο καλύτερα πιάνο από μόνη μου. Στις γιορτές με βάζανε να τραγουδάω. Ο μπαμπάς μου έπαιζε παλιά μουσική, αλλά ερασιτεχνικά. Δεν υπάρχει κανένας τραγουδιστής στην οικογένεια», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα, parallaxi.

Η Κατερίνα Λαζαρίδου έχει παραδεχτεί πως δεν είχε κάνει ποτέ μαθήματα φωνητικής, ενώ στα παιδικά της χρόνια έκανε μαθήματα πιάνου, έχοντας πάντα την στήριξη της οικογένειάς της και των δικών της ανθρώπων, οι οποίοι ήθελαν να την δουν να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική.

Η Κατερίνα Λαζαρίδου είναι 24 ετών.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Borek (@konstantinos_borek)

Κατερίνα Λαζαρίδου – Η συμμετοχή στο The Voice

Το 2016 η Κατερίνα Λαζαρίδου είχε συμμετάσχει στο The Voice του ΣΚΑΙ, εκεί όπου είχε εντυπωσιάσει τους τέσσερις coaches από την πρώτη της εμφάνιση στη σκηνή.

Η Κατερίνα Λαζαρίδου κατάφερε να προχωρήσει στο The Voice ωστόσο ο ανταγωνισμός και οι αποφάσεις των κριτών, δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα για εκείνη.

Όπως είχε παραδεχτεί μάλιστα, η συμμετοχή της The Voice έγινε κάτω από πολύ άγχος και πίεση για εκείνη, μιας και ήταν μόλις 16 ετών.

Κατερίνα Λαζαρίδου στο Tik Tok

H 24χρονη τραγουδίστρια την περίοδο της καραντίνας έκανε το ξεκίνημά της στο Tik Tok όταν άρχισε να ανεβάζει βίντεο με τις ερμηνείες της. Όλο αυτό συνέπεσε με την επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη, στο πατρικό της σπίτι.

Σήμερα η Κατερίνα Λαζαρίδου μετρά πάνω από 132.000 ακολούθους στο Tik Tok. Η ίδια μάλιστα φροντίζει να δημοσιεύει τα βίντεο της και στο instagram, μεγαλώνοντας έτσι την διαδικτυακή της παρέα.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Lazaridou (@isyourgirlkat)

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Lazaridou (@isyourgirlkat)

Κατερίνα Λαζαρίδου: «Ντρεπόμουν για το σώμα μου»

Το καλοκαίρι του 2021 η Κατερίνα Λαζαρίδου με μια ανάρτηση στο instagram μίλησε ανοιχτά για τη σχέση με το σώμα της αλλά και την στιγμή που απελευθερώθηκε.

«Δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ πόσα μπάνια έχω χάσει στη ζωή μου επειδή ντρεπόμουν για το σώμα μου (…)

Πριν από μερικά χρόνια δεν υπήρχε περίπτωση να δείτε κάτι τέτοιο. Όχι να χορεύω, να υπάρχω γενικά στην παραλία χωρίς πετσέτα για να κρύψω την κοιλιά μου. Δεν υποστηρίζω σε καμία περίπτωση να μη μας νοιάζει το σώμα μας. Να μην είναι το μόνο που σε νοιάζει όμως για να νιώθεις καλά. Να το προσέχεις, να τρέφεσαι σωστά, να το αγαπάς. Πάνω από όλα είναι υγεία μας.

Να σας αγαπάτε, γιατί κάνεις δεν θα το κάνει καλύτερα. Αυτά είχα να πω. Don’t forget to drink water. I love you all. Take care», ήταν τα λόγια της.

Δες το βίντεο που είχε δημοσιεύσει: 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Lazaridou (@isyourgirlkat)

Κατερίνα Λαζαρίδου: «Στην αρχή ήμουν αρνητική για το X-Factor»

 Λίγες ώρες μετά τη νίκης της στο X-Factor η Κατερίνα Λαζαρίδου μίλησε για όλα στην εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The X Factor Greece (@xfactorgreece)

«Η εμπειρία μου ήταν πάρα πολύ ωραία, περάσαμε πολύ όμορφα, ήταν μια αξέχαστη πορεία. Θα θυμάμαι πάρα πολλά πράγματα. Δεν έχω μάθει να σκέφτομαι μακροχρόνια, θέλω βήμα βήμα να το πηγαίνω. Θέλω να αρχίσω να δουλεύω, δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι η νικήτρια.

Δεν είχα σκοπό να πάω ποτέ. Στην αρχή ήμουν αρνητική, δεν έβλεπα τον εαυτό μου καθόλου στην σκηνή του X Factor, αλλά να που έκανα λάθος και μου βγήκε σε καλό. Νομίζω ότι ο Χρήστος Μάστορας χάρηκε παραπάνω από μένα», είπε η Κατερίνα Λαζαρίδου.

Η 24χρονη νικήτρια του X-Factor απέδειξε ότι ο επιμένων νικά! Η όχι και τόσο καλή πορεία στο Voice, η προσπάθειά της στο ξεκίνημα του Tik Tok, αλλά και η στιγμή που απελευθερώθηκε με το σώμα της, έκαναν την Κατερίνα Λαζαρίδου να μην εγκαταλείπει εύκολα τα όνειρά της.

Read More

And More