Κατερίνα Λένη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από τη «Super Κατερίνα»

Το τέλος της συνεργασίας της με την εκπομπή “Super Κατερίνα” ανακοίνωσε σήμερα λίγο πριν η εκπομπή ρίξει αυλαία για το καλοκαίρι η Κατερίνα Λένη.

Η τηλεοπτική μαγείρισσα που τα τελευταία δυο χρόνια βρισκόταν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αποφάσισε να γυρίσει σελίδα και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να ασχοληθεί με κάποια άλλα πράγματα που όπως είπε ετοιμάζει, χωρίς όμως να αποκαλύπτει ποια είναι αυτά. 

Λίγο μετά το τέλος της εκπομπής, η Κατερίνα Λένη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε τον δικό της απολογισμό γράφοντας: 

«Ένα ακόμη ταξίδι ολοκληρώθηκε σήμερα.. Ανέκαθεν ήμουν λάτρης των ταξιδιών! Η στασιμότητα είναι που δεν μου αρέσει. Και όπως πολύ σοφά έχει πει και ο Όσκαρ Ουάιλντ. (( Αυτός που έχει τη συνήθεια να ταξιδεύει, ξέρει να φτάνει πάντα τη στιγμή που πρέπει να φύγει )).

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους ανεξαιρέτως. Ένα υπέροχο καλοκαίρι, ξεκούραστο, ήρεμο, χαρούμενο, γεμάτο από ωραίες εικόνες με ανθρώπους που αγαπάτε και σας βγάζουν τον καλύτερο σας εαυτό!!

Να κάνετε τις βουτιές σας, γιατί η θάλασσα βοηθάει με έναν μαγικό τρόπο να αποβάλλουμε τις τοξίνες από πάνω μας, να πιείτε τα κοκτέιλ σας, να φατε ότι γουσταρετε, να φιλοσοφήσετε μέχρι πρωίας, να διαβάσετε, να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω και να επιστρέψετε πιο έτοιμοι από ποτέ… για νέα ταξίδια, πιο ωραία!!!! Τα φιλιά μου και την αγάπη μου!!!!!»

Read More

And More