Κατερίνα Λέχου: H μόνιμη διαφωνία με τον σύζυγό της και η απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για τον Γιώργο Κιμούλη

Η Κατερίνα Λέχου ήταν ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στον καναπέ του Dot. H ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον χρόνο και πως έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει την έλλειψε αυτοπεποίθησης που είχε. Ακόμη αναφέρθηκε στη μόνιμη διαφωνία που έχει με τον σύζυγό της Μάνο Στρατάκη αλλά και την απόφασή της να βγει και να καταγγείλει ανοιχτά τον Γιώργο Κιμούλη

“Όταν είναι το σωστό πρόσωπο σε βοηθάει να ανθήσεις. Είμαστε μαζί 14 χρόνια. Δεν μείναμε μαζί όταν παντρευτήκαμε. Εγώ δεν είμαι υπέρ της συγκατοίκησης, απλά έκανα κάτι εργασίες στο σπίτι και έμεινα 3 μήνες στο δικό του. Η καραντίνα ήταν μεγάλο συν για τη σχέση, βλέπεις πολλά πράγματα και προς το καλύτερο. Είναι συμβατός άνθρωπος στο μόνο που διαφέρουμε είναι στο θέμα φαγητού. Το τι θα φάμε κάθε μέρα άρχισε να γίνεται ψυχοφθόρο όμως το λύσαμε κι αυτό” είπε.

Όσον αφορά στη δημόσια καταγγελία της και το κίνημα #metoo: «Ήταν επίπονος ο δρόμος και πολύ μακρύς. Έβλεπα τη διαδρομή του και κατάλαβα ότι είμαι ο κρίκος της αλυσίδας που αν σπάσει δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν είχα μέσα μου κάτι, τα έχω λύσει αυτά τα θέματα, απλά αισθάνθηκα ότι το ένα φέρνει το άλλο, όπως φάνηκε. Δεν είχα προετοιμάσει κανέναν. Ήταν μια προσωπική μου τελείως απόφαση. Με τον Μάνο που το συζήτησα λίγο μου είπε ότι η απόφαση είναι δική μου και θα είναι δίπλα μου».

Η ίδια συνειδητοποίησε την κατάσταση που είχε περάσει μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου και της Ζέτας Δούκα: «Ήμουν 35 όταν το βίωσα και δεν ήξερα ότι ήταν παραβατικό. Νιώθεις ότι κάτι συμβαίνει αλλά δεν ξέρεις τι είναι. Τώρα το κατάλαβα ότι είναι λάθος. Άκουγα ότι είναι ένα επαναλαμβανόμενο φορτίο και συνειδητοποίησα ότι δεν πρέπει να είναι το κανονικό. Δεν είναι εύκολο να φτάσεις σε αυτό το σημείο. Εγώ είμαι και ενοχικό άτομο και θεωρούσα ότι είμαι αδύναμη ή δεν έβαλα όρια. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν το χάρισμα σε αυτό».

Read More

And More