Κατερίνα Λέχου για Μάνο Στρατάκη: “Υπάρχουν φορές που θέλω να του σπάσω το κεφάλι”

Η Κατερίνα Λέχου μετρά 14 χρόνια κοινής πορείας με τον σύζυγό της, Μάνο Στρατάκη. Η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στο περιοδικό Hello και τον Γιάννη Βίτσα, αναφέρθηκε στον άνδρα της ζωής της, αποκαλύπτοντας τι αγαπά σε εκείνον, αλλά και τα μειονεκτήματά του. Παράλληλα, η Κατερίνα Λέχου εξομολογήθηκε πώς κύλησε η περίοδος της καραντίνας γι’ αυτούς. 

Με τον Μάνο Στρατάκη είστε μαζί 14 χρόνια. Τι αγαπάς στον σύζυγό σου;

Όταν ακουμπώ το βλέμμα μου επάνω του, αισθάνομαι όπως την πρώτη φορά που τον κοίταξα. Τη διατηρώ στο μυαλό μου, δεν τη ξέχασα. Διάβασα πρόσφατα ένα πολύ ωραίο απόφθεγμα: “Δεν ζούμε με τον έρωτα, αλλά με τη μνήμη του”. Έχω την αίσθηση ότι τα ζευγάρια που χωρίζουν βίαια και άσχημα έχουν ξεχάσει ότι κάποτε αγαπήθηκαν πολύ. Ο Μάνος με αποδέχεται πλήρως με τα χίλια αρνητικά που έχω, είναι μια μεγάλη αγκαλιά στη ζωή μου.

Ποιο χάρισμα του Μάνου είναι και μειονέκτημα;

Οποιοδήποτε χάρισμα είναι και μειονέκτημα, ανάλογα με τη στιγμή και τη χρήση, την ισορροπία δηλαδή που υπάρχει. Το ότι είναι ένας ήρεμος άνδρας και δεν μιλάει και πολύ κάποιες στιγμές είναι καθησυχαστικό για μένα. Με ηρεμεί γιατί έχω ησυχία, αλλά υπάρχουν και φορές που θέλω να του σπάσω το κεφάλι διότι περνούν ώρες χωρίς να λέμε ούτε μία κουβέντα.

Πώς ήταν η συμβίωσή σας κατά τη διάρκεια της καραντίνας;

Τα πάμε πολύ καλά από τη στιγμή που γνωριστήκαμε. Θυμάμαι ότι, το πρώτο μας καλοκαίρι μαζί, στις διακοπές μας ήμαστε 22 ημέρες στην άκρη της Γης, μόνο οι δυο μας 24 ώρες το 24ωρο. Είναι απίστευτο το πώς συμπλεύσαμε.  

 

Read More

And More