Κατερίνα Λέχου: Κομψή εμφάνιση στο Ηρώδειο

Κατερίνα Λέχου: Κομψή εμφάνιση στο Ηρώδειο | tlife.gr

Η Κατερίνα Λέχου είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του καλλιτεχνικού κόσμου της χώρας. Άνθρωπος χαμηλών τόνων, με κοινωνικές ανησυχίες και ενδιαφέροντα που την οδηγούν συχνά στο να δοκιμάζει τις δυνάμεις της σε νέα project. Ένα από αυτά είναι και ο ρόλος της πρωθιέρειας της Ολυμπιακής Φλόγας. Πρόσφατα, την είδαμε να αναλαμβάνει το ρόλο της παρουσιάστριας σε εκδήλωση στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Carnegie Hall και το El Sistema Greece συμπράξαν σε δύο ταυτόχρονες παραστάσεις σε Αθήνα και Νέα Υόρκη στο πλαίσιο του πολύ ιδιαίτερου Lullaby Project. Κάτι εντελώς πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα και το οποίο έλαβε χώρα στην αίθουσα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Η αγαπημένη ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία και την εμφάνισή της. Άλλωστε είναι μια από τις πιο κομψές κυριες της εγχώριας showbiz και μας το απέδειξε ακόμα μία φορά και σε πρόσφατη έξοδό της.

Λάτρης της τέχνης και του θεάτρου δεν θα μπορούσε να μην παρακολουθήσει μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της περασμένης σεζόν που συνεχίζει και φέτος την ίδια πορεία. Πρόκειται για το έργο «Πέρσες»,του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου (ΘΟΚ), σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη.

Συμμετέχει μιας δυναμική ομάδακαταξιωμένων και νεότερων ηθοποιών, μεταξύ των οποίων η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Νίκος Ψαρράς, ο Αντώνης Μυριαγκός και ο Χάρης Χαραλάμπους. Στην αρχική προγραμματισμένη για την 1η Ιουλίου παράσταση, στο Ηρώδειο, προστέθηκε μία ακόμα για τις 30 Ιουνίου αφού έγινε sold out.

Η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε ανάμεσα στους θεατές που χειροκρότησαν την παράσταση και έκλεψε τις εντυπώσεις με το λευκό σύνολό της.

Φωτογραφίες: NDP

READ more