Κατερίνα Λέχου – Μάνος Στρατάκης: Πάντα ο ένας στο πλευρό του άλλου!

Πρεμιέρα με το πολυαναμενόμενο μιούζικαλ “Nine” έκανε το βράδυ της Παρασκευής στο Πάνθεον η Κατερίνα Λέχου και από το πλευρό της δεν έλειπε ο σύζυγός της. Ο Μάνος Στρατάκης είναι πάντα εκεί για να την ενθαρρύνει και να της χαρίζει το πιο θερμό του χειροκρότημα. Όσο για την Κατερίνα… μόλις τελείωσε η πρεμιέρα βρέθηκε κοντά του και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά!
Στο διάσημο μιούζικαλ Nine των Arthur Kopit και Maury Yeston, σε απόδοση από τα ιταλικά του Mario Fratti και βασισμένο στο 8 1/2 του Fellini (σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα), η Κατερίνα Λέχου συνεργάζεται με πολλούς αξιόλογους ηθοποιούς και καλλιτέχνες. Εκείνη ως Κλαούντια, αποτελεί την γυναίκα – έμπνευση και μούσα του Γκουίντο (Βασίλη Χαραλαμπόπουλου) και συναντιέται επί σκηνής με τις: Μάρω Κοντού, Κατερίνα Παπουτσάκη, Τάνια Τρύπη, Έλενα Παπαρίζουμ Νάντια Μπουλέ και Αγορίτσα Οικονόμου!

Βασισμένο στην αυτοβιογραφική ταινία του Φεντερίκο Φελλίνι 8 1/2, το Nine αφηγείται την κρίση και το αδιέξοδο στην προσωπική και καλλιτεχνική ζωή του Γκουίντο Κοντίνι, ενός σκηνοθέτη του κινηματογράφου που νιώθει την έμπνευσή του να στερεύει. Την ίδια στιγμή το ιδιότυπο πλέγμα σχέσεων από τις γυναίκες του περιβάλλοντος του, λειτουργεί ως πρόσθετη δυσκολία και θα τον μπλέξει ακόμα περισσότερο.

Read More

And More