Κατερίνα Λέχου – Μάνος Στρατάκης: Σπάνια βραδινή έξοδος στο Ηρώδειο! [pics] .

Full in love είναι η Κατερίνα Λέχου και ο Μάνος Στρατάκης και δεν το κρύβουν. Η γνωστή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας είναι από τα ζευγάρια που διαψεύδουν τη φράση που λέει ότι “ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα”. Οι δυο τους συμπληρώνουν φέτος τέσσερα χρόνια γάμου (είναι ζευγάρι εδώ και δέκα χρόνια) και ζουν την προσωπική τους ευτυχία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και οι δυο είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων, προσπαθούν να μην προκαλούν με την προσωπική τους ζωή και οι κοινές εμφανίσεις τους είναι ιδιαίτερα διακριτικές κυρίως σε πρεμιέρες φίλων. Αυτήν τη φορά το ζευγάρι βρέθηκε στο Ηρώδειο και στην παράσταση “ Ιφιγένεια εν Αυλίδι” με πρωταγωνιστές τους: Αιμίλιο Χειλάκη, Αθηνά Μαξίμου και Λένα Παπαληγούρα.

Σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια και με συνοδοιπόρους την -ειδικά γραμμένη για την παράσταση -πρωτότυπη μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη, την καινούρια μετάφραση του διακεκριμένου ποιητή Γιώργου Μπλάνα και υιοθετώντας το πρότυπο των τριών υποκριτών, ο Αιμίλιος Χειλάκης γίνεται Αγαμέμνονας και Αχιλλέας, η Αθηνά Μαξίμου γίνεται Κλυταιμνήστρα και Μενέλαος και η Λένα Παπαληγούρα Ιφιγένεια και Πρεσβύτης.

Μαζί τους ένας 9μελής γυναικείος χορός που με ζωντανή μουσική μας αφηγούνται την τραγική ιστορία της Ιφιγένειας και κυρίως τις συνθήκες που οδήγησαν στη θυσία της. Γιατί το πραγματικό διακύβευμα της τραγωδίας δεν είναι η άδικη σφαγή μιας αθώας κοπέλας, αλλά η διαφθορά αυτών που κατέχουν την εξουσία.

Η παράσταση χαρακτηρίστηκε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς και το γνωστό ζευγάρι βρέθηκε στις πρώτες θέσεις του θεάτρου, με την Κατερίνα Λέχου να βρίσκεται μετά το τέλος του έργου στα παρασκήνια για να μιλήσει με τους φίλους της και πρωταγωνιστές της τραγωδίας.

Το love story και ο γάμος του ζευγαριού

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από αρκετά χρόνια μέσω του κοινού τους φίλου Μάνου Γαβρά, ο οποίος είναι και κολλητός του Κρητικού επιχειρηματία που έχει κλέψει την καρδιά της όμορφης Κατερίνας Λέχου. Ο Μάνος Γαβράς είχε γνωριστεί με την διάσημη ηθοποιό το 1998 στη Νέα Υόρκη και είναι φίλος του Μάνου Στρατάκη από το γυμνάσιο. Αυτός ήταν και ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα τους.

Όπως είχε δηλώσει άτομο από το κοντινό τους περιβάλλον:: “Όταν γνωρίστηκαν συμπάθησαν πολύ ο ένας τον άλλον, αλλά αυτό δεν έκανε τη σχέση τους να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, απλώς από τότε άρχισαν να βλέπονται συχνά”.

Οι δυο τους διασκέδαζαν πολύ μαζί κάθε φορά που έβγαιναν, όποτε όμως κάποιος τους ρωτούσε αν υπάρχει κάτι μεταξύ τους, οι ίδιοι έλεγαν ότι δεν συμβαίνει “τίποτα απολύτως”! Ακόμη, η Κατερίνα δεν κατέβαινε στην Κρήτη για διακοπές μέχρι το καλοκαίρι του 2007. Εκείνο το καλοκαίρι άρχισαν όλα! Η συμπεριφορά και τον δυο έγινε λίγο διαφορετική και οι φίλοι τους άρχισαν να καταλαβαίνουν πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους. Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι είναι μαζί τον Οκτώβριο του 2007.

Το 2009, η γνωστή ηθοποιός γνώρισε του γονείς του αγαπημένου της, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ελούντα. Τέσσερα χρόνια μετά, το καλοκαίρι του 2013, η Κατερίνα και ο Μάνος παίρνουν την μεγάλη απόφαση και ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας στο αγαπημένο του νησί, την Πάτμο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Read More

And More