Κατερίνα Λέχου: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, η κομψή εμφάνιση και η “συνεργασία” με τον Σάκη Ρουβά!

Κατερίνα Λέχου: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, η κομψή εμφάνιση και η “συνεργασία” με τον Σάκη Ρουβά! | tlife.gr

Η είδηση ότι η Κατερίνα Λέχου επιλέχθηκε να είναι η πρωθιέρεια της Ολυμπιακής Φλόγας μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018 μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Η 48χρονη απόφοιτος του θεάτρου Τέχνης “δοκιμάστηκε” για πρώτη φορά πέρυσι σε αυτό το “ρόλο” και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει όλα αυτά που χρειάζεται για να εκπροσωπεί την Ελλάδα. Πίσω από την εντυπωσιακή εμφάνιση κρύβεται μία εξίσου συγκροτημένη προσωπικότητα. Η εργασία που προσφέρει είναι εθελοντική, που σημαίνει δεν πληρώνεται για όλα αυτά που κάνει, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να αφιερώνει το 100% της ενέργειάς της.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Κατερίνα έδωσε το παρών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωσω των 80 χρόνων από την πρώτη φορά που άναψε η Φλόγα στην Αρχαία Ολυμπία αλλά και την παρουσίαση του προγράμματος “Ελλάδα μπορείς” στο οποίο είναι επικεφαλής ο Σάκης Ρουβάς (δες εδώ περισσότερα για το πρόγραμμα).

Η παρουσία της διακριτική και η εμφάνισή της ιδιαίτερα κομψή, κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο λόγος άλλωστε που βρέθηκε εκεί ήταν για συμπράξει με όλους για την εξάπλωση του ολυμπιακού πνεύματος και την προβολή της Ελλάδας μέσα από τον αθλητισμό. Ένα έργο στο οποίο συμμαχεί αυτή τη φορά και με τον Σάκη Ρουβά.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, εκτός από την επικοινωνιακή καμπάνια που έχει αναλάβει, θα συμμετάσχει στο τέλος του τελετουργικού παράδοσης της Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο. Το «ταξίδι» της Φλόγας ξεκινάει με την πρωθιέρεια να ανάβει τη δάδα του πρώτου δρομέα στο Στάδιο.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «δαδών» του Καλλιμάρμαρου, παραβρέθηκαν ακόμα ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της ΔΟΑ Ισίδωρος Κούβελος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας Γιάννης Καρράς, η χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου, η ενδυματολόγος Ελένη Κυριάκου που επανασχεδίασε την ενδυμασία των ιερειών στις τελετές αφής.

Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για τις 21 Απριλίου στην Αρχαία Ολυμπία όπου θα πραγματοποιηθεί η Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας αλλά και για την ειδική τελετή η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 27 του μήνα όπου θα παραδοθεί η Ιερή Φλόγα στους Βραζιλιάνους διοργανωτές.

Σε αυτή την τελετή το πρόγραμμα «Ελλάδα μπορείς» με επικεφφαλής τον Σάκη Ρουβά μας καλεί να ενώσουμε τις φωνές μας και να δώσουμε με την παρουσία μας το πιο ηχηρό μήνυμα σε όλο τον κόσμο για την στήριξη της συμμετοχής της χώρας μας στην 31η θερινή Ολυμπιάδα.

Η Φλόγα στο Ρίο θα ανάψει στις 5 Αυγούστου, στο στάδιο Μαρακανά.

READ more