Κατερίνα Λέχου: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον σύζυγό της, Μάνο Στρατάκη

Η Κατερίνα Λέχου ανήκει στην κατηγορία των καλλιτεχνών που προσπαθούν να απασχολούν τα Μέσα με τη δουλειά τους και όχι με την προσωπική τους ζωή. Η γνωστή ηθοποιός εδώ και αρκετά χρόνια συμπορεύεται στη ζωή με τον Μάνο Στρατάκη, ωστόσο σπάνια μιλάει δημόσια για το γάμο τους.

Η Κατερίνα Λέχου και ο Μάνος Στρατάκης παντρεύτηκαν κρυφά το 2014 στην Πάτμο με κουμπάρους τον Γιάννη Μπέζο και τη Ναταλία Τσαλίκη. Σε συνέντευξή της η ηθοποιός είχε αναφέρει για τον σύζυγό της:

“Είμαστε μαζί δεκατέσσερα χρόνια, τα τελευταία επτά παντρεμένοι. Με τον γάμο αλλάζει η σχέση προς το καλύτερο, γίνεται πιο βαθιά και καλύ­τερη. Μια σχέση περνάει φάσεις, απόσταση, δυσκολίες, αλλά μου αρέσουν οι διακυμάν­σεις αλλιώς θα βαριόμουν. Μια σχέση δεν μετριέται στις χαρές αλλά στις λύπες. Είδα τον Μάνο πώς αντιδράει στην αρρώστια, στην κακοτυχία, στα απλά πράγματα της καθημερινότητας”.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Κατερίνα Λέχου και τον Μάνο Στρατάκη σε έξοδό τους στο κέντρο της Αθήνας. Το ζευγάρι έδωσε το παρών σε εγκαίνια wine bar και πόζαρε μαζί και ευτυχισμένο στον φωτογράφο.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More