Κατερίνα Λιόλιου: Εντυπωσιακή με το μαγιό της και χωρίς ρετούς σε παραλία της Μυκόνου! [pics]

Η Μύκονος είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο διάσημους και δημοφιλείς προορισμούς της Υφηλίου. Ένα «μίνι Χόλιγουντ» που… επιπλέει στη Αιγαίο, ο must προορισμός για κάθε «in» για τους celebrities, της εγχώριας αλλά και της διεθνούς showbiz. Πολλοί από αυτούς διατηρούν εξοχικές κατοικίες στο νησί, ενώ άλλοι το επιλέγουν απλά για να περάσουν όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές στις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Πρόσφατα, στο νησί των ανέμων βρέθηκε η Κατερίνα Λιόλιου, την Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια που γνωρίσαμε πριν μερικά χρόνια μέσα από τη συμμετοχή της στο “The Voice Of Greece“. Τότε βρισκόταν στην ομάδα της Δέσποινας Βανδή και κατάφερε με το ταλέντο της να φτάσει ως τον ημιτελικό του μουσικού show.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, λοιπόν, η νεαρή τραγουδίστρια ταξίδεψε ως το κοσμοπολίτικο νησί, ξεκινώντας από εκεί τις καλοκαιρινές διακοπές της. Μάλιστα, εκμεταλλευόμενη τον ηλιόλουστο καιρό, φόρεσε το μαγιό της και έκανε τις πρώτες βουτιές της στη θάλασσα.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την όμορφη Κατερίνα στην παραλία του Ορνού, όπου απόλαυσε τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Φορώντας ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό και χωρίς ίχνος μακιγιάζ κατάφερε να μαγνητίσει πάνω της όλα τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού διαθέτει ένα καλλίγραμμο και αξιοζήλευτο κορμί.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Κατερίνα Λιόλιου είναι hot και αυτό δεν κρύβεται!

Read More

And More