Κατερίνα Μουτσάτσου: Οι χαλαρές στιγμές με τον κούκλο γιο της!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει σίγουρα η Κατερίνα Μουτσάτσου και δεν παραλείπει να μας το δείχνει με κάθε ευκαιρία! Η ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια έχει εγκατασταθεί στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες, υποδέχτηκε τον περασμένο Ιανουάριο το πρώτο παιδί της και έκτοτε η καθημερινότητά της έχει λάβει νέες διαστάσεις! Παρέα με το σύζυγό της, Charles Como, «γεύονται» τις μοναδικές στιγμές με το γιο τους και φυσικά τις μοιράζονται στα social media με τους φίλους τους!

Έτσι και αυτές τις ημέρες, που η Κατερίνα έχει ανεβάσει στο λογαριασμό της στο Instagram το πιο γλυκό βίντεο, όπου εκείνη και ο σύντροφός της «πνίγουν» το αγοράκι τους στα φιλιά και εκείνο φαίνεται να το ευχαριστιέται όσο τίποτα στον κόσμο! Το μωρό τους, που πλέον βρίσκεται σε ηλικία που εκφράζει τη χαρά του, φαίνεται στο βίντεο να απολαμβάνει και να γελά με τα φιλιά της μαμάς και του μπαμπά και εκείνοι «λιώνουν» από ευτυχία!

Love actually

A post shared by Katerina Moutsatsos (@katmouts) on

Λίγες ημέρες αργότερα, η ηθοποιός που έχει έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά τολμά να… ταράξει τα νερά με δηλώσεις και φωτογραφίες της, πόσταρε στο Instagram άλλη μία λήψη του μωρού της, Hylas, όπου ο μικρός φαίνεται να… χαλαρώνει στο μεγάλο καναπέ τους σπιτιού τους, δείχνοντας πως το Σαββατοκύριακο στο Λος Άντζελες μάλλον πέρασε με μπόλικο… “chillin’”, όπως σημείωσε και η ίδια η Κατερίνα στη φωτογραφία!

Chillin’

A post shared by Katerina Moutsatsos (@katmouts) on

Read More

And More