Κατερίνα Μουτσάτσου: Τα πρώτα Χριστούγεννα με το γιο της!

Ο ερχομός του γιου της είναι αυτό που έδωσε άλλο νόημα στη ζωή της Κατερίνας Μουτσάτσου. Από τον περασμένο Ιανουάριο, που απέκτησε το πρώτο παιδί της, η καθημερινότητά της είναι πλέον αφιερωμένη σε εκείνο και φυσικά είναι απόλυτα ευτυχισμένη! Έτσι την βρίσκουν και οι φετινές γιορτές!

Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει εγκατασταθεί στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες μαζί με το σύζυγό της, Charles Como, και από τη στιγμή που μπήκε στη ζωή τους ο γιος τους όλα πια τα κάνουν παρέα! Μαζί στόλισαν και το σπίτι για τα Χριστούγεννα για να νιώσουν αυτή τη ζεστασιά που φέρνει η εορταστική περίοδος και η οικογενειακή θαλπωρή. Η Κατερίνα Μουτσάσου έχει πλέον τη δική της οικογένεια!

Βέβαια, μπορεί να απολαμβάνει την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο εξωτερικό αλλά ποτέ δεν ξεχνά τους δικούς της στην Ελλάδα.” Ότι και να συμβαίνει, όπως και να είναι η κατάσταση στην Ελλάδα, η Ελλάδα είναι σπιτικό, σημείο αναφοράς και επιστροφής. Δεν νομίζω οτι μπορεί ο οποιοσδήποτε να νιώσει ασφάλεια μακριά από τη χώρα του, εκτός και αν πέφτουν βόμβες από παντού… “, είχε δηλώσει η Κατερίνα Μουτσάτσου σε συνέντευξή της στο TLIFE. Για τον λόγο αυτό άλωστε επιδίωξε ο γιος της να κάνει ήδη τις πρώτες του διακοπές, το καλοκαίρι, στην ιδιαίτερη πατρίδα της μαμάς του.

Οι διακοπές στην Αίγινα δεν ήταν όμως το μόνο ταξίδι που έκανε ο μικρός στο πρώτο έτος της ζωής του καθώς η μαμά του τον παίρνει παντού.

Συχνά, μοιράζεται στιγμιότυπα και με τους διαδικτυακούς της φίλους δείχνοντας την μεγάλη αδυναμία που του έχει.

Read More

And More