Κατερίνα Μουτσάτσου: Ζει την απόλυτη ευτυχία με τον νεογέννητο γιο της! [pics]

Την απόλυτη ευτυχία ζει η Κατερίνα Μουτσάτσου και όχι άδικα. Πριν από τρεις μήνες η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα πανέμορφο και υγιές αγοράκι και μαζί με τον σύζυγό της Charles Como (που τον αποκαλεί ως σωσία του George Clooney) να απολαμβάνει όμορφες οικογενειακές στιγμές στο Los Angeles.

Από την μέρα της γέννησης του μικρού της αγοριού, η όμορφη Κατερίνα Μουτσάτσου δεν έχει σταματήσει να μιλά με λόγια αγάπης για τον γιο της και να μοιράζεται με τους φίλους της στα social media κάθε νέα εμπειρία με το νεογέννητο αγγελούδι της. Αυτήν τη φορά όμως, η βόλτα τους στην λεωφόρο Melrose και η φωτογραφία με τους δυο άντρες της ζωής της, μας έκανε να λιώσουμε.

“Ο μπαμπάς ταΐζει τον γιο και εγώ τον μπαμπά”, έγραψε στο Instagram και δημοσίευσε τη φωτογραφία.

Feeding baby feeding baby

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Moutsatsos (@katmouts) στις


Το διάσημο ζευγάρι που ζει μόνιμα στην Καλιφόρνια, έχει παντρευτεί εδώ και τρία χρόνια με πολιτικό γάμο. “Έκανα πολιτικό γάμο στο Los Angeles σχεδόν πριν από τρία χρόνια. Ήταν ένας γρήγορος γάμος που κράτησε μόλις 7 λεπτά, γιατί για να σχεδιαστεί ο κανονικός ήταν ολόκληρη ιστορία και δεν μπορούσαμε – είχαμε και πολλή δουλειά. Οπότε είπαμε ότι θα το κάνουμε στο μέλλον”, αποκάλυψε σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Down Town.

Baby selfie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Moutsatsos (@katmouts) στις

Blessed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Moutsatsos (@katmouts) στις


Ενώ στην ερώτηση πως θα είναι ως μανούλα είχε απαντήσει στο TLIFE: “Δεν το έχω πολυαναλύσει… Ίσως γιατί για ένα πολύ μεγάλο διάστημα της ζωής μου συναναστράφηκα με πολλά παιδιά μέσω της διδασκαλίας – είτε διδάσκοντας Γαλλικά από τα 16 μου τα καλοκαίρια στην Αίγινα για χαρτζιλίκι, είτε αργότερα σαν δασκάλα χιπ-χοπ όσα χρόνια δούλευα σαν ηθοποιός στην Ελλάδα – αισθάνομαι μια κάποια εξοικείωση. Όσο για πρότυπα, έχω σίγουρα τα καλύτερα: έναν πατέρα που μου έλεγε παραμύθια κάθε βράδυ – κάθε βράδυ όμως. Και μια μητέρα που με ξυπνούσε (ναι με ξυπνούσε!) με νανούρισμα για να πάω στο σχολείο αν τύχαινε και δυσκολευόμουν να σηκωθώ. Μεγάλωσα με πολλή αγάπη… Αυτό είναι το πρότυπο”.

Read More

And More