Κατερίνα Ντούσκα: Αυτός είναι ο σύντροφος της! (pics)

Πριν από λίγες μόνο ημέρες ήρθε η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την 64η διοργάνωση της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ από τις 14 ως τις 19 Μαΐου. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας θα είναι η Κατερίνα Ντούσκα, όπως ήδη ξέρεις, και πλέον αυτό που μένει είναι να ακούσουμε το τραγούδι με το οποίο θα βρεθεί τον Μάιο στο Ισραήλ. Ωστόσο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια αποκάλυψε τον τίτλο του κομματιού της, ο οποίος είναι «Better Love».

Η νεαρή Ελληνο-Καναδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός είναι χαμηλών τόνων και δεν έχει απασχολήσει ποτέ με την προσωπική της ζωή. Γι’ αυτό και είναι λίγοι εκείνοι που γνώριζαν ότι είναι ζευγάρι με τον Leon of Athens. Ο κόσμον Τιμολέων Βερέμης είναι επίσης τραγουδοποιός και ένας εκ των δημιουργών του τραγουδιού της Κατερίνας Ντούσκα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision.

Ο Leon of Athens γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1986 και έχει σπουδάσει Φιλοσοφία. Τα τελευταία χρόνια κατοικεί στο Λονδίνο όπου γίνονται και οι τελευταίες προετοιμασίες για την Ελληνική συμμετοχή παρουσία και της Ελληνίδας ερμηνεύτριας που θα “σηκώσει το βάρος” της 40ης εκπροσώπησης της χώρας μας.

Το ελληνικό alternative κοινό τον γνώρισε περίπου το 2010 μιας και ανήκει στη νεότερη γενιά μουσικών-συνθετών της λεγόμενης εναλλακτικής μουσικής σκηνής. Στην έως τώρα πορεία του έχει καταφέρει να προσελκύσει την προσοχή στον χώρο της σύγχρονης ποπ και ήρθε η ώρα να τον γνωρίσει και ένα μεγαλύτερο εύρος κοινού μιας που θα ταξιδέψει με την σημαία της Ελλάδας στο μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ του πλανήτη.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More