Κατερίνα Ντούσκα: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε! (video)

Την πρώτη της live εμφάνιση έκανε η Κατερίνα Ντούσκα, μετά την ανακοίνωση ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην φετινή Eurovision. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο Eurovision Preparty στο Άμστερνταμ, σε μία εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν 27 ακόμα χώρες. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το “Better Love“, αλλά ήταν άρρωστη και δεν μπόρεσε να αποδώσει το 100 % της επί σκηνής.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, η Κατερίνα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα που την συνάντησε στο αεροδρόμιο. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε.

“Είχα ένα θέμα με την φωνή μου. Δεν έχω περάσει καλύτερα, σε κακή μου εμφάνιση. Τόσο τίμια. Είμαστε άνθρωποι, ταξιδεύουμε, είμαστε κουρασμένοι, είναι όλα ταχύρυθμα… Όταν δεν είσαι καλά με την υγεία σου, πολλά φορές μπορεί να σε προδώσει κάτι…”, είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Η Κατερινα Ντούσκα πλέον δείχνει να έχει ξεπεράσει ο πρόβλημα που αντιμετώπισε και είναι έτοιμοι να δώσει τον καλύτερο εαυτό της στη σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

Read More

And More