Κατερίνα Παναγοπούλου: Συγκινεί με το τελευταίο αντίο στον σύζυγό της Περικλή Παναγόπουλο

Κατερίνα Παναγοπούλου: Συγκινεί με το τελευταίο αντίο στον σύζυγό της Περικλή Παναγόπουλο | tlife.gr

Ένας από τους θεμελιωτές της σύγχρονης ακτοπλοΐας, ο Περικλής Παναγόπουλος έφυγε σήμερα στις έξι το πρωί από την ζωή σε ηλικία 84 ετών. Η αγαπημένη του σύζυγος Κατερίνα Παναγοπούλου που στάθηκε δίπλα του βράχος όχι μόνο στην καθημερινότητά τους αλλά και στις δύσκολες ώρες της απαγωγής του πριν 10 χρόνια, η οποία ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. Η σύζυγος του εφοπλιστή, αποχαιρέτισε τον σύντροφο της ζωής της γράφοντας:

«Έφυγε» ο Πατριάρχης της Επιβατηγού Ναυτιλίας Περικλής Σ. Παναγόπουλος, Επίτιμος Πρόεδρος της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών Επιβατηγού Ναυτιλίας, σε ηλικία 83 ετών, την Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019, στις 06.00 π.μ.. Μετά, από πολύχρονη μάχη, ξεκίνησε το τελευταίο του και μεγαλύτερο ταξίδι.

Ολοκλήρωσε την επίγεια πορεία του, εν ειρήνη, στο σπίτι του, έχοντας, όπως επιθυμούσε στο πλευρό του, τη σύζυγό του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του.
Η εξόδιος ακολουθία, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, την Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 13:00 και θα ακολουθήσει η ταφή, στον Οικογενειακό τάφο, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

READ more