Site icon TLIFE

Κατερίνα Παπακωστοπούλου – Νικόλας Σερεπίσος: Το TLIFE εξασφάλισε στιγμιότυπα από τον μαγικό μήνα του μέλιτος

Πριν έναν μήνα περίπου, η Κατερίνα Παπακωστοπούλου έκανε την έκπληξη και ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νικόλα Σερεπίσο. (Δες εδώ το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους)

Το ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο είναι μαζί από το 2018, έκανε ένα μικρό διάλειμμα στη σχέση του, ωστόσο και οι δύο κατάλαβαν ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Έτσι η επανασύνδεση δεν άργησε να έρθει και τον Ιούνιο του 2021 επισφράγισαν τον έρωτά τους στην εκκλησία!

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες η Κατερίνα Παπακωστοπούλου και ο Νικόλας Σερεπίσος έκαναν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και έφυγαν για τον… μήνα του μέλιτος! Η δημοσιογράφος υγείας του Star και ο επιχειρηματίας επέλεξαν την μαγευτική Πύλο αλλά και τις όμορφες Σπέτσες για να απολαύσουν τον έρωτά τους και να ξεκουραστούν.

Δες τις φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE:

Οι διακοπές του ζευγαριού ξεκίνησαν από την Πύλο, όπου η Κατερίνα Παπακωστοπούλου και ο σύζυγός της κατάφεραν να ξεκουραστούν και να γεμίσουν μπαταρίες, ύστερα από την απαιτητική και ιδιαίτερα δύσκολη επαγγελματική χρονιά που πέρασαν και οι δύο.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια και ο άντρας της ζωής της είχαν ανάγκη από χαλάρωση και έτσι ταξίδεψαν μακριά από την πρωτεύουσα, μόνο οι δυο τους, αφήνοντας τα παιδιά στην Αθήνα. 

Στο λιμάνι της Πήλου

Στο χωριό της Γιάλοβα

 

Στη συνέχεια, το ζευγάρι επέστρεψε για λίγο στην Αθήνα, όπου γιόρτασε τα γενέθλια του Νικόλα Σεπεπίσο σε εστιατόριο της Γλυφάδας μαζί με τη μητέρα της δημοσιογράφου.

Οι διακοπές όμως δεν τέλειωσαν εδώ! Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου και ο Νικόλας Σερεπίσος έκαναν και μια μικρή ρομαντική εξόρμηση στις Σπέτσες, για να συνεχίσουν τις δροσερές βουτιές τους στη θάλασσα αλλά και στην πισίνα του ξενοδοχείου.

© 2024 tlife.gr