Κατερίνα Παπουτσάκη: Αναπολεί τις καλοκαιρινές στιγμές με τον γιο της, Μάξιμο [pics]

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου, όμως η Κατερίνα Παπουτσάκη αναπολεί τις καλοκαιρινές μέρες με τον καυτό ήλιο. Η όμορφη ηθοποιός πέρασε ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής, αφού έμεινε έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της. Εκτός από το συγκεκριμένο ευτυχές γεγονός, η γλυκιά μανούλα πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές στο αγαπημένο της νησί, που δεν είναι άλλο από την Δονούσα.

Το Κυκλαδίτικο νησί έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της ηθοποιού, καθώς αποτελεί το μέρος που παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της Παναγιώτη Πιλαφά και άρχισε να ζει το παραμύθι της. Ο μεγάλος τους γιος, Μάξιμος είναι 5 χρονών και ανυπομονεί μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια να υποδεχτεί το αδερφάκι του. Το νέο μέλος αναμένεται να έρθει στη ζωή τον Μάρτιο του 2019 και όπως είναι λογικό, το περιμένουν πως και πώς.

Τα πρώτα φθινοπωρινά κρύα είναι γεγονός, όμως αυτό δεν πτόησε την Κατερίνα από το να μοιραστεί μα τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, μια φωτογραφία με τον γιο της από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Όπως θα δεις, μαμά και γιος απολαμβάνουν τον ήλιο και χαλαρώνουν ακούγοντας το κύμα να σκάει στα πόδια τους.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More