Κατερίνα Παπουτσάκη: «Απαράδεκτο να μη μπορούν να παντρευτούν τα ομόφυλα ζευγάρια»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για τη σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» ενώ αναφέρθηκε και στον ρατσισμό που βιώνουν τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

«Είναι μία πάρα πολύ ωραία δουλειά μέσα από την οποία εκφραζόμαστε όλη με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Είμαστε πολύ δυνατή ομάδα, περνάμε πάρα πολύ ωραία», δήλωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη για τη σειρά.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε και τους γάμους των συνεργατών της, της Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια και του Μιχάλη Οικονόμου με τον Γιώργο Μακρή ενώ παραδέχτηκε πως δεν κατάφερε να παρευρεθεί σε κανέναν. «Αυτοί οι γάμοι ήταν κλειστοί, όμως είμαι πολύ χαρούμενη που συνέβησαν και να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά τους αγαπώ πολύ και τους δύο».

Ωστόσο η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το γεγονός πως ο Μιχάλης Οικονόμου με τον Γιώργο Μακρή δεν μπορούσαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο, για αυτό τον λόγο υπέγραψαν μόνο σύμφωνο συμβίωσης.

«Είναι απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου εν έτη 2021 να συμβαίνει αυτό. Η αγάπη δε γνωρίζει φύλο, δεν έχει τέτοιου είδους όρια. Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι να είμαστε ελεύθεροι και να κάνουμε αυτό που μας αρέσει και να σεβόμαστε και τις ανάγκες μας και τις ανάγκες των άλλων. Ισότητα λοιπόν και ίση αντιμετώπιση σε όλους τους ανθρώπους».

Read More

And More