Κατερίνα Παπουτσάκη: Αποκαλύπτει τις αγαπημένες συνήθειες των αγοριών της! [pics]

Η ζωή της έχει αλλάξει ολοκληρωτικά μετά και τον ερχομό του δεύτερου γιου της, αλλά εκείνη δεν σταματά να απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Ο λόγος για την Κατερίνα Παπουτσάκη που είναι πια μητέρα δυο αγοριών του 6χρονου Μάξιμου και του 10 μηνών Κίμωνα και περνά στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά.

Το ζευγάρι αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στα δυο αγγελούδια του με την Κατερίνα Παπουτσάκη να έχει μεγάλη αδυναμία στα αγόρια της και να μην τους χαλά χατίρι. Ο μεγάλος γιος της που πηγαίνει και στο σχολείο έχει σαφώς πολύ περισσότερες δραστηριότητες να υπηρετήσει από τον Βενιαμίν της οικογένειας που έχει μεγαλύτερη ανάγκη από την φροντίδα της διάσημης μαμάς του. Ο μικρός Κίμωνας μάλιστα που κάνει τώρα τα πρώτα του βήματα δεν σταματά να εξερευνεί το σπίτι και να ανακατεύει τα πράγματα της των γονιών του.

 

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράστηκε και μια φωτογραφία του στο Instagram stories της, όταν «τσάκωσε» τον Κίμωνα να της «τακτοποιεί» τα ντουλάπια της κουζίνας. Ενώ, λίγες μέρες νωρίτερα είδαμε και τις βόλτες μαμάς και γιου στην παιδική χαρά.

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως και ο Μάξιμος, αλλά και ο Κίμωνας λατρεύουν να συνοδεύουν την μαμά τους στις βόλτες στο κέντρο της Αθήνας και συχνά βρίσκονται στο μαγαζί που έχει ο πατέρας τους στου Ψυρρή!

Και οι βόλτες συνεχίζονται!

 

Read More

And More