Κατερίνα Παπουτσάκη: Δες την απίστευτη μεταμόρφωσή της σε Μαρία Κάλλας! [pic]

Πυρετός προετοιμασιών για την Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία μετά τις διακοπές αποχωρίστηκε για λίγο τους δυο γιους της και ξεκίνησε δουλειά! Η γοητευτική ηθοποιός θα συμμετέχει στην πολυσυζητημένη παράσταση “Ωνάσης! Τα θέλω όλα” που θα ανέβει τον Οκτώβριο στο θέατρο Παλλάς και οι πρόβες είναι πλέον εντατικές!

Σε σχεδόν ένα μήνα θα πρέπει να είνα όλα έτοιμα για την παράσταση και η Κατερίνα μελετάει το ρόλο της! Η ηθοποιός θα ερμηνεύσει στην παράσταση την μεγάλη μας καλλιτέχνιδα Μαρία Κάλλας και η Κατερίνα θέλει να είναι όλα τέλεια! Σήμερα μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφίες από την δουλειά της, με πιο εντυωπσιακή αυτή της μεταμόρφωσής της στην ντίβα της όπερας!

Η παράσταση του Σταμάτη Φασουλή αποτελούμενη από ένα θίασο 30 ηθοποιών, βασισμένη σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες, θα αποτελέσει μια θεατρική απόδοση της ζωής του Ωνάση με όλα τα στοιχεία του γνήσιου θεάτρου. Δράση, σασπένς, ύβρη και κάθαρση.

Στο ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση ο Σταμάτης Φασουλής. Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες της ζωής του, τη Τζάκι Κένεντι υποδύεται η Δήμητρα Ματσούκα, την Μαρία Κάλλας, η Κατερίνα Παπουτσάκη και την Τίνα Λιβανού, η Ευγενία Δημητροπούλου. Στο ρόλο του δαιμόνιου δημοσιογράφου που ερευνά και καταγράφει τη ζωή του, ο Μέμος Μπεγνής.
Τον Ωνάση σε νεαρή ηλικία ερμηνεύει ο Αγησίλαος Μικελάτος.

Read More

And More