Κατερίνα Παπουτσάκη: Είναι full time μαμά! Έτσι απολαμβάνει το χρόνο της μέσα στο σπίτι [pics,vid]

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρίσκεται για τρίτη εβδομάδα μέσα στο σπίτι της μαζί με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά, και τους δύο γιου τους, Μάξιμο και Κίμωνα. Η οικογένεια Πιλαφά έχει θορυβηθεί πολύ με όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και παραμένει κλεισμένη μέσα στο σπίτι της για το καλό όλων. Ακόμα και αν χρειαστεί να βγουν, αφού ο σύζυγος της γνωστής ηθοποιού είναι επιχειρηματίας, τηρούν ευλαβικά όλα τα μέτρα προστασίας.

Ο Μάξιμος, που σε περίπου ένα μήνα θα συμπληρώσει 7 χρόνια ζωής, βρίσκεται από τις αρχές του Μάρτη μέσα στο σπίτι και έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Από την άλλη, ο ενός έτους Κίμωνας χαίρεται τα άφθονα χάδια και τις αγκαλιές από τους γονείς του. Αναμφισβήτητα, η καθημερινότητα όλων μας έχει αλλάξει, ωστόσο το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να δούμε τη θετική πλευρά της κατάστασης και να απολαύσουμε τις πολύτιμες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη προσπαθεί να απασχολεί με διάφορους τρόπους τα παιδάκια της, ώστε να περνούν παραγωγικά το χρόνο τους. Παράλληλα, όπως οι περισσότερες γυναίκες, έτσι και εκείνη το ‘χει ρίξει στη μαγειρική δοκιμάζοντας συχνά νέες λαχταριστές συνταγές. Με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της πώς περνούν τις μέρες τους στο σπίτι.

Δες φωτογραφίες:

Τα παιχνίδια της Κατερίνας Παπουτσάκη μαζί με τον πολυαγαπημένο της σκύλο, Ρόμπεν.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι χαζομαμά!

Read More

And More