Κατερίνα Παπουτσάκη: Έτσι είναι η καθημερινότητά της μετά την είδηση του διαζύγιου από τον Παναγιώτη Πιλαφά

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, ύστερα από δέκα χρόνια γάμου.

Όπως αποκάλυψε πρώτο το TLIFE, το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, εδώ και λίγο καιρό έχει αποφασίσει να τραβήξει χωριστούς δρόμους. (διάβασε εδώ όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TLIFE)

Ο χωρισμός ήρθε λίγο πριν το φθινόπωρο, ενώ το ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις για χάρη των δυο παιδιών του, του Μάξιμου και του Κίμωνα.

Κατερίνα Παπουτσάκη – Παναγιώτης Πιλαφάς: Ο γάμος λίγο καιρό μετά τη γνωριμία τους, τα δυο παιδιά και το διαζύγιο

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αναμφισβήτητα έχει να διαχειριστεί ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της μετά το διαζύγιο της από τον επί δέκα χρόνια σύζυγό της. Η αγαπημένη ηθοποιός προσπαθεί να βρει ξανά τις ισορροπίες της, ενώ απόλυτη προτεραιότητά της αναμφισβήτητα παραμένουν οι γιοι της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εξακολουθεί να μένει στο σπίτι που έμενε με τον Παναγιώτη Πιλαφά μαζί με τα αγόρια της, με τον γνωστό επιχειρηματία να έχει μετακομίσει.

Η πρωταγωνίστρια της ΕΡΤ όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πλήρως αφοσιωμένη στον Μάξιμο και τον μικρό Κίμωνα. Μαμά και γιοι παίζουν αμέτρητα παιχνίδια, διαβάζουν και περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί συνηθίζοντας παράλληλα τα νέα δεδομένα στη ζωή τους.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παράλληλα συνεχίζει με πυρετώδεις ρυθμούς τα γυρίσματα για τη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερα μας χρόνια», όπου πρωταγωνιστεί. Μάλιστα, σε λίγες ημέρες (από την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου) η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει και στη θεατρική σκηνή.

Πιο συγκεκριμένα, θα την απολαύσουμε και φέτος στο μιούζικαλ «Η Αυλή των Θαυμάτων» στο θέατρο Παλλάς. Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο υπόλοιπος θίασος κάνουν καθημερινά πρόβες, με την ηθοποιό να μοιράζεται στιγμιότυπα στα social media.

 

Η Κατερίνα Παπουτσάκη απολαμβάνει τη νέα της καθημερινότητα, κάνοντας βόλτες είτε σόλο είτε με τους άντρες της ζωής της!

Επίσης, η όμορφη ηθοποιός πάντα βρίσκει χρόνο για να περιποιηθεί τον εαυτό της!

Read More

And More