Κατερίνα Παπουτσάκη: Έτσι πέρασε στα πρώτα γενέθλια του γιου της! [pic]

Ήταν 4 Μαρτίου, όταν η Κατερίνα Παπουτσάκη υποδέχτηκε με χαρά στον κόσμο τον δεύτερο γιο της! Η αγαπημένη ηθοποιός ανυπομονούσε να μεγαλώσει την οικογένειά της και να χαρίσει στον Μάξιμο έναν αδερφό. Σήμερα το μωράκι της, ο Κίμωνας έχει τα πρώτα του γενέθλια και η διάσημη μαμά του τα πέρασε μαζί με την κολλητή της Τζένη Θεωνά και τον γιο της, σε κεντρικό καφέ που διατηρεί ο σύζυγός της Παναγιώτης στο Μοναστηράκι.

Η ευτυχισμένη μανούλα δημοσίευσε φωτογραφίες από τη σημερινή όμορφη μέρα, δίνοντας τις καλύτερες ευχές στον μικρό της Κιμωνάκο: “Σήμερα τα πρώτα σου γενέθλια! Σε λατρεύω φωτεινό αστέρι μου!.. Να είσαι πάντα τυχερό και υγιές! Καλοκαρδο και γενναιόδωρο! Νιώθω απιστευτα τυχερή που σε γνωρισα, και είμαι έτοιμη να μάθω ολα όσα έχεις να με διδάξεις!”.

Η Τζένη δημοσίευσε και εκείνη φωτογραφία από τη σημερινή μέρα στα social media: “Πίνουμε στ’ αλήθεια καφέ ή ταΐζουμε τα μωρά μας; Σημασία έχει μόνο ότι είμαστε όλοι μαζί και πίνουμε συγκλονιστικό, φρεσκοψημένο εσπρέσο στο ωραιότερο καφέ του κέντρου και γιορτάζουμε τα γενέθλια του κολλητού μας. Ηappy Birthday Κίμωνα! Φανταστική ημέρα”.

Να σας ζήσει!

Read More

And More