Κατερίνα Παπουτσάκη: Έτσι περνάει τα πρωινά της με τον 9 μηνών γιο της, Κίμωνα [pic]

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς έχουν δημιουργήσει μια όμορφη και αγαπημένη οικογένεια! Οι δύο γιου τους, ο Μάξιμος και ο Κίμωνας, έχουν αλλάξει εντελώς τις μέχρι πρότινος προτεραιότητές τους, αφού πλέον αποτελούν όλη τους τη ζωή. Η όμορφη ηθοποιός και ο γνωστός επιχειρηματίας μπορεί να μετρούν εννέα χρόνια γάμου, όμως παραμένουν full in love!

Αυτή τη σεζόν, η Κατερίνα Παπουτσάκη επέστρεψε θεατρικά, αφού πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Ωνάσης. Τα θέλω όλα” στο θέατρο Παλλάς. Βέβαια, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σταματούν εκεί, καθώς ο σύζυγός της άνοιξε μετά το καλοκαίρι καινούργιο μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, με την ηθοποιό να δηλώνει παρούσα και να τον βοηθά με όποιον τρόπο μπορεί.

Όσο γεμάτο και να είναι το πρόγραμμα της καθημερινότητας, βέβαια, πάντα υπάρχει χρόνος για τους δύο γιους τους. Όταν ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας πηγαίνει στο σχολείο, τα παιχνίδια με τον μικρό δεν έχουν τέλος! Πριν μερικές ώρες, μάλιστα, η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε στο Instagram τι κάνει με τον εννέα μηνών γιο της:

“Μουσική, χορός, τραγούδι, κέφι αστείρευτο και πάρα πολύ παιχνίδι με το γλυκό αγόρι μας!! Ανακαλύπτουμε τον κόσμο μαζί!
Κάνουμε φου το φως, μα το μαγουλάκι, ντουκ κουτουλίτσα το κεφαλάκι, κουπεπε και όλα τα συναφή!!!!” σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι χαζομαμά!

Read More

And More