Κατερίνα Παπουτσάκη: Για ψώνια στο Μαρούσι, στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της! [pics]

Την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής της διανύει η Κατερίνα Παπουτσάκη! Η αγαπημένη ηθοποιός βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της Παναγιώτης Πιλαφάς ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους. Από την άλλη, ο μικρός Μάξιμος περιμένει πώς και πώς να έρθει στη ζωή ο αδερφός του και να αποκτήσει επιτέλους παρέα!

Η όμορφη ηθοποιός, όπως καταλαβαίνεις, λάμπει από ευτυχία και προσπαθεί όσο μπορεί να απολαμβάνει την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Μπορεί να μην πήγε κάπου για τις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά πέρασε τις άγιες αυτές ημέρες με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πριν μερικές μέρες, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Κατερίνα Παπουτσάκη σε μία από τις βόλτες της σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Η εγκυμονούσα ηθοποιός έκανε τα ψώνια της με την καλή της φίλη Βίβιαν Ρουβέλα, λίγους μήνες πριν υποδεχτεί το μωράκι της. Η φουσκωμένη της κοιλίτσα είναι πλέον εμφανής, σε αντίθεση με πριν κάποιους μήνες που προσπαθούσε να την… κρύβει!

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More