Κατερίνα Παπουτσάκη: H ζόρικη περίοδος που έζησε όταν υποδυόταν την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον δημοσιογράφο Άκη Φωτόπουλο μιλώντας για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε, όταν υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο σίριαλ του Alpha “Έχω ένα μυστικό” τη σεζόν 2008 – 2009.

Τι σας πληγώνει περισσότερο στην πορεία σας;

Πέρασα πολύ άσχημα από όλο εκείνον το θόρυβο που είχε δημιουργηθεί γύρω από τη σειρά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη που είχα κάνει. Επαγγελματικά αισθάνομαι ότι θα μπορούσε να αποτελέσει μια μεγάλη παγίδα αν συνέχιζα την επόμενη χρονιά στην τηλεόραση. Το γεγονός ότι αποφάσισα τη χρονική εκείνη περίοδο να κάνω θέατρο και να ασχοληθώ με άλλα πράγματα νομίζω ότι έσωσε την κατάσταση.

Τελικά, ήταν σωστή η επιλογή σας να υποδυθείτε την Αλίκη Βουγιουκλάκη; Κερδίσατε από το ρόλο αυτό;

Από τη στιγμή που ήταν επιλογή μου, σωστή ή όχι δεν μπορώ να το πω αυτό, γιατί είναι ένας πολύ χαρακτηριστικός σταθμός της ζωής μου που σηματοδότησε πάρα πολλά πράγματα. Κέρδισα εμπειρία. Σαν γεγονός όμως ψυχολογικά με πήγε σε άλλο δρόμο. Δηλαδή με ζόρισε πολύ και με έκανε να καταλάβω πράγματα για τον εαυτό μου, να δω τις αδυναμίες μου.

Σας ζόρισε πολύ η κριτική που ασκήθηκε τότε;

Πουλούσε πολύ τότε αυτή η ιστορία και το εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι, ειδικά στις μεσημεριανές εκπομπές.

Θα αποφασίζατε στο μέλλον να κάνετε μια σειρά με αντίστοιχο πρόσωπο του διαμετρήματος της Αλίκης Βουγιουκλάκη;

Δεν ξέρω. Στο θέατρο πρόσφατα έκανα τη Μαρία Κάλλας. Θέλω να πω ότι είναι πράγματα που συμβαίνουν συνέχεια, γιατί από σπουδαία πρόσωπα εμπνέονται οι παραγωγοί, οι σκηνοθέτες…

Στην κριτική απαντάτε;

Όχι. Καθένας έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει.

Read More

And More