Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απίστευτη φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλιά που τράβηξε λίγο πριν γεννήσει!

Πριν από μία εβδομάδα σχεδόν η Κατερίνα Παπουτσάκη έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Η όμορφη ηθοποιός και ο σύζυγος της Παναγιώτης Πιλαφάς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού πλέον έχουν στην αγκαλιά τους και τον δεύτερο γιο τους. Ο Κίμωνας – όπως είναι το όνομα που θα πάρει – παίρνει όλη την φροντίδα και την αγάπη που χρειάζεται όχι μόνο από τους γονείς του αλλά και από τον αδερφό του, τον Μάξιμο, ο οποίος ανυπομονούσε για την γέννηση του.

Η Κατερίνα σήμερα έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο instagram στην οποία μίλαγε για το νεογέννητο μωράκι της. Συγκεκριμένα κοινοποίησε μία φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα της – που τράβηξε λίγο πριν γεννήσει – και έγραψε: “Μέσα σε αυτήν την τεράστια κοιλίτσα κρυβόταν το γλυκό μας πλασματάκι! Καλώς ήρθες καινούριε άνθρωπε. Σε λατρεύουμε μωρό μου. Όλα τα μωράκια του κόσμου να είναι πάντα καλά και τυχερά”.

Φυσικά την ανάρτηση της έσπευσαν να σχολιάσουν οι φίλοι της αλλά και οι θαυμαστές της, οι οποίοι της εύχονταν να είναι καλότυχο και να τους ζήσει!

Read More

And More